Παρασκευή 29 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
χερακια

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ το αδιέξοδο στη Νέα Δημοκρατία. Σε εξέλιξη προσπάθεια συνεννόησης Βαρβιτσιώτη - Σουφλιά προκειμένου να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή πρόταση για τον τρόπο διεύρυνσης του συνεδρίου (σελίδα 5).

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ κατέληξαν οι ολονύχτιες διαπραγματεύσεις της γαλλικής κυβέρνησης με τους απεργούς ιδιοκτήτες φορτηγών. Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της χώρας παραμένουν αποκλεισμένες, τα αποθέματα καυσίμων έχουν, σχεδόν, εξαντληθεί, οι ελλείψεις στα τρόφιμα είναι πλέον γεγονός για τις μεγαλύτερες πόλεις της Γαλλίας. Οι απεργοί προειδοποιούν ότι θα παραμείνουν στους δρόμους μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους (σελίδα 11).

ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ να καταθέσει άμεσα στη Βουλή το νομοσχέδιο για την περιφερειακή ανασυγκρότηση της χώρας, που εντείνει τον ήδη ασφυκτικό έλεγχο του κράτους στην περιφέρεια και βάζει την ταφόπλακα στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, έκανε χτες σαφή ο υπουργός Εσωτερικών (σελίδα 22).

ΠΟΙΝΙΚΗ δίωξη σε βάρος παντός υπευθύνου της ΕΥΔΑΠ για τις ευθύνες τους στην πλημμύρα της 6ης Οκτωβρίου, από την οποία επλήγησαν επιχειρήσεις και κατοικίες, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά (σελίδα 24).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ