Παρασκευή 13 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

"ΜΕΤΡΑ ανάσας", χαρακτήρισε στη Βουλή, χτες, ο Μ. Κωστόπουλος τα μέτρα, που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για την αποκατάσταση των πλημμυροπαθών της Νέας Ιωνίας (σελίδα 5).

ΤΟ ΧΑΡΤΙ του εκβιασμού των εκλογών χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός, ενόψει της συζήτησης στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα, για την αναστολή των διώξεων των πολιτικών προσώπων σχετικά με τις υποθέσεις ΑΓΕΤ και υποκλοπών (σελίδα 5).

ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ για χαριστική ρύθμιση οφειλών των βιομηχάνων, που απορρέουν από την ισχύουσα Εθνική Σύμβαση, διαφαίνεται στον ορίζοντα. Αφορμή η χτεσινή σύσκεψη των ενδιαφερόμενων φορέων, για τις εισφορές του ειδικού λογαριασμού ΣΕΒ - ΓΣΕΕ για την καταπολέμηση της ανεργίας (σελίδα 12).

ΔΕ ΘΑ υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ, αλλά μόνο προς το παρόν, δήλωσε χτες ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΧΩΔΕ. Αμέσως μετά ο πρόεδρος της εταιρίας δήλωσε ότι έχει εισηγηθεί τις αυξήσεις (σελίδα 18).

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ της Θεσσαλονίκης, που μεθοδεύεται η ιδιωτικοποίησή του, περιόδευσε χτες ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γ. Κατσαρός (σελίδα 18).

ΕΝΤΑΣΗ της αστυνόμευσης και του αυταρχισμού επιδιώκει η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, εκμεταλλευόμενη το κλίμα που δημιουργήθηκε από τα προχτεσινά επεισόδια (σελίδα 19).

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ για κινητοποιήσεις οι καπνοπαραγωγοί της Ελασσόνας(σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ