Τρίτη 17 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ των διαδικασιών αυστηρού ελέγχου των ελλειμμάτων των εθνικών προϋπολογισμών δρομολογεί η γαλλική προεδρία (σελίδα 12).

ΣΤΙΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ" του Κλίντον για την πολιτική στα Βαλκάνια επιχείρησε να απαντήσει ο πρωθυπουργός, χωρίς να πάρει θέση στο κυριότερο: πώς νομιμοποιείται ο Αμερικάνος Πρόεδρος να παρεμβαίνει στην περιοχή (σελίδα 5).

ΑΥΡΙΟ αναμένεται, σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, η δημοσίευση του διεθνούς διαγωνισμού για το ξεπούλημα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ενώ αναμένεται ακόμα και σήμερα η κατάθεση στη Βουλή σχετικής νομοθετικής διάταξης (σελίδα 18).

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ επιτροπές συγκροτούν στο υπουργείο Εργασίας για τους σύγχρονους λαθρέμπορους (σελίδα 18).

ΣΤΗ "ΓΡΑΜΜΗ" της ΓΣΕΕ, η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας Εργατών Μετάλλου προχωρά στο "κλείσιμο" των κλαδικών συμβάσεων, ενώ "πέρα βρέχει" και για το Επικουρικό Ταμείο του κλάδου (σελίδα 18).

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Αθηναίοι, διαμαρτυρόμενοι για την καταστροφή του Πάρκου Ελευθερίας, χάλασαν τη φιέστα του Δ. Αβραμόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής (σελίδα 15).

ΚΑΙ ΝΕΑ καθίζηση στη λεωφόρο Κηφισού. Θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Τετάρτη (σελίδα 22).

Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ υποχωρεί, αλλά τα προβλήματα παραμένουν (σελίδα 22).ΜΕΤΑ από 24 χρόνια ο ΟΣΕ ξαναπροσέλαβε Γάλλους συμβούλους (σελίδα 22).

ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ οι απόψεις των μελών της αμερικανικής ΜΕΝΣΑ, τονίζει ομόφωνα η διοίκηση της ελληνικής οργάνωσης (σελίδα 23).

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ της ΠΥΡΚΑΛ εμπόδισαν χτες τις μπουλντόζες του Λάτση, που πήγαν με κυβερνητική άδεια να θεμελιώσουν το τοιχίο της... επέκτασης του αιματοβαμμένου διυλιστηρίου (σελίδα 23).

ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ και Φωτάκης κατηγορούνται ότι "έβγαλαν" από τη φυλακή τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών Α. Ζεκεστίδη (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ