Τρίτη 17 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ
Πράσινη χιονοστιβάδα...

Εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟ σε μια αγωνιστική που πλήγηκε από την κακοκαιρία. Αναβλήθηκαν τέσσερα παιχνίδια

To... χιόνι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Η κακοκαιρία ήταν ο λόγος που αναβλήθηκαν τέσσερα παιχνίδια. Αυτά είναι του Αρη με τον Ολυμπιακό στου Χαριλάου, του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό, την Ξάνθης με τον Απόλλωνα καθώς και της Καβάλας με τον ΟΦΗ. Στα τρία πρώτα αιτία ήταν το χιόνι που είχε σκεπάσει τα γήπεδα, ενώ στο τελευταίο δεν προσήλθε στην Καβάλα η ομάδα της Κρήτης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν θα διεξαχθούν: ΠΑΟΚ - Ιωνικός στις 1 Φλεβάρη, Αρης - Ολυμπιακός στις 22 του ίδιου μήνα. Τα υπόλοιπα παιχνίδια ακόμη δεν έχουν οριστεί.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Παναθηναϊκός σωστή... χιονοστιβάδα διέλυσε με το εκπληκτικό 6-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Με εκτελεστή τον Βαζέχα οι πράσινοι έκαναν επίδειξη ισχύος και επέστρεψαν στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Πανιώνιος χωρίς προπονητή στον πάγκο ήταν απαράδεκτος. Σίγουρα ο Ρουμάνος Εμριχ Γένεϊ θα το σκεφτεί πολύ να αναλάβει τους "κυανέρυθρους". Ο διωγμός του Ανδρέα Μιχαλόπουλου σίγουρα έγινε σε λάθος χρόνο.

Η ΑΕΚ μπορεί να αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε από τον Κόλεφ, όμως "ξύπνησε" αμέσως και με ηγέτες και σκόρερ τους Σαραβάκο και Κωστή (από δύο γκολ έκαστος) έφτασε στην άνετη νίκη με 5-2.

"Δράμα" για τον Ηρακλή ο επίλογος του αγώνα με τη Δόξα. Ο γηραιός μέχρι το 87' ήταν μπροστά στο σκορ, όμως οι "μαυραετοί" στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα με γκολ των Κρίστοβιτς στο 87' και Ραφαηλίδη στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων!

Με αναγεννημένο τον Καμερουνέζο Εμπε η Λάρισα κέρδισε 3-0 τον Λεβαδειακό και βελτίωσε τη βαθμολογική της κατάσταση. Παρά τη νίκη οι φίλαθλοι της θεσσαλικής ομάδας αποδοκίμασαν τον Βασίλη Δανιήλ γιατί δε χρησιμοποίησε τον Τσακμακίδη που είναι ο αγαπημένος της κερκίδας.

Τέλος, στο στάδιο Καραϊσκάκη ο Εθνικός "γεύτηκε" ύστερα από πολλές αγωνιστικές τη χαρά της νίκης και τώρα κάνει ουσιαστικά όνειρα για την παραμονή του στην κατηγορία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ