Τρίτη 17 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ
Πρεμιέρα με εκπλήξεις

Με το "καλημέρα" άρχισαν οι εκπλήξεις στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών, αφού η πρεμιέρα του Σαββάτου μπορεί να άργησε να πραγματοποιηθεί περίπου δυο μήνες, εντούτοις όμως, επιφύλαξε δυνατές συγκινήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ήταν το θύμα της πρώτης έκπληξης του φετινού πρωταθλήματος, αφού ηττήθηκε στη Χίο από το μαχητικό τοπικό ΝΟ με 11 - 8. Επίσης, στα Ιλίσια σημειώθηκε η δεύτερη έκπληξη της πρεμιέρας, αφού ο νεοφώτιστος Ηλυσιακός με το γερόλυκο του ελληνικού πόλο, Αντώνη Αρώνη, στις τάξεις του επιβλήθηκε της Κέρκυρας με 13 - 8.

Η αποχή από τις προπονήσεις λόγω οικονομικών προβλημάτων φαίνεται ότι επηρέασε τους παίκτες του Ολυμπιακού περισσότερο από ό,τι υπολόγιζαν. Μοιραία, λοιπόν, η Χίος του Δημήτρη Σελετόπουλου δεν άφησε να χαθεί η ευκαιρία. Παίζοντας στα ίσια τον περσινό φιναλίστ του πρωταθλήματος, δεν κατέθεσε τα όπλα ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 5 - 1 και με τη συμπαράσταση των περίπου 1.500 οπαδών της κατάφερε να φθάσει στο 11 - 8. Τα εννιάλεπτα του αγώνα ήταν: 1 - 4, 4 - 2, 1 - 4, 2 - 1. Στα Ιλίσια ο Ηλυσιακός με όπλο την εμπειρία του Αρώνη επιβλήθηκε, χωρίς να δυσκολευτεί, της Κέρκυρας με 13 - 8 και πήρε νωρίς νωρίς προβάδισμα για την υπόθεση παραμονή.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν: Ηρακλής - Γλυφάδα 5 - 18, Εθνικός - ΚΟΠΙ 16 - 10, Χανιά - Βουλιαγμένη 8 - 17, Πάτρα - ΟΦΘ 13 - 4.

Θύμα του άσχημου καιρού έπεσε η πρεμιέρα στην Α2, αφού μόνο δύο παιχνίδια έγιναν. Τα αποτελέσματα ήταν: Καβάλα - ΕΝΟΑ 7 - 13, Χαλκίδα - Θρίαμβος 11 - 9.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ