Σάββατο 18 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Συμφέρει εθνικώς" ο κ. Τζαννακάκης

Εκτός από τους τρόπους ποδηγέτησης των μαθητών, ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Χρ. Τζαννακάκης, έχει άποψη για το "μυστηριώδη" Ντανίλο. Τι πρόσωπο είναι για σας ο Ντανίλο, ρωτήθηκε προχτές από τον "Αντέννα". "Ενας φονιάς και κατάσκοπος", απάντησε χωρίς δισταγμό και κατηγορηματικά.

Η χώρα μας μπορεί να τον εκμεταλλευτεί για εθνικούς λόγους, ήταν η επόμενη ερώτηση, και ιδού η απάντηση Τζαννακάκη: "Ξέρω εγώ; Ποιον να εκμεταλλευτεί; Τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών; Ποιοι είναι οι πληροφοριοδότες, ποιοι είναι οι κατάσκοποι; Η φονιάδες είναι ή πληρωμένα τομάρια είναι. Τι είναι οι κατάσκοποι;".

Οπότε είχαν βάση όσα υποστήριζε ο κ. Τσίμας ότι μπορεί να βοηθήσει τη χώρα, συνέχισε ο δημοσιογράφος, για να εισπράξει την απάντηση: "Πιστεύω ναι. Ακραδάντως το πιστεύω. Διότι μην ξεχνάτε τότε ακόμα το Μακεδονικό συνήχετο με το Γιουγκοσλαβικό. Οταν λέμε Γιουγκοσλάβος κατάσκοπος σήμαινε Σκοπιανός" (!).

Τα σχόλια για τις αρχές και τις αξίες του γνωστού παιδονόμου είναι περιττά. Δεν μπορούμε, ωστόσο, να μην παρατηρήσουμε ότι είναι στοχοπροσηλωμένος όσον αφορά την εξυπηρέτηση του "εθνικού συμφέροντος".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ