Τετάρτη 1 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Νυστέρι στο ιατρικό επιτελείο

Απομακρύνθηκε ο επικεφαλής Α. Μήτσου, μετά απο εισήγηση Νικολάου

Αργύρης Μήτσου τέλος από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας. Ο Λάκης Νικολάου, συνάδελφός του στην ορθοπεδική και κουμπάρος του, ήταν, σε βάρος του, καταπέλτης. Τον χαρακτήρισε προβληματικό χαρακτήρα, του καταλόγισε ωφελιμιστική προσωπική προβολή και τον κατηγόρησε ότι έχει εγκαταλείψει τα καθήκοντά του.

Ο Λ. Νικολάου, γνωστός για το ήθος του σαν ποδοσφαιριστής και επιστήμονας, μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ σήμερα, πήρε αυτή τη σκληρή θέση στη χτεσινή συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αρνούμενος ταυτόχρονα να αναλάβει εκείνος το πόστο του Α. Μήτσου. Ολο του το σκεπτικό αποφορτίστηκε από τις καλές και συγγενικές σχέσεις με τον συνάδελφό του και δομήθηκε πάνω στην ανάγκη μέτρων βελτίωσης της υγειονομικής κάλυψης των εθνικών συγκροτημάτων.

Η Τεχνική Επιτροπή, υπό την προεδρία του Λ. Σεϊτανίδη, αφού υιοθέτησε προτάσεις του Λ. Νικολάου, προχωρεί στην έκδοση δελτίων υγείας των διεθνών, σε συμπόσιο αθλητιατρικής και σε συνεργασία με το Κέντρο Αθλητικών Ερευνών (ΕΚΑΕ). Στο ιατρικό επιτελείο της Εθνικής παύει η μονοκρατορία και προωθείται σχήμα πολυμελές. Τα ονόματα που προτείνονται είναι των Πρίφτη, Σούρπη, Εμμανουηλίδη, Πισκοπάκη, που θα πλαισιωθούν και από κάποιους από τη Βόρεια Ελλάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ