Τετάρτη 1 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Αρκεί η σοβαρότητα

Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Γιάννη Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στη Γλυφάδα την Μπενφίκα. Οι πράσινοι του Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου αντιμετωπίζουν χωρίς άγχος αλλά παράλληλα με σοβαρότητα τον αγώνα με τους τρίποντους πρωταθλητές Πορτογαλίας. "Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε σαν ντέρμπι, όποιος και να είναι ο αντίπαλος", τόνισε ο Ελληνας τεχνικός που έχει ήδη έτοιμα τα πλάνα του για να κοντρολάρει τον ξέφρενο ρυθμό και τα τρελά τρίποντα της παρέας του Λισμπόα και του Κονσεϊσάο. Αλλωστε το ίδιο είχε συμβεί και την περασμένη βδομάδα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μια ομάδα που αρέσκεται στα "εκτός προγράμματος" τρίποντα και η άμυνα του ΠΑΟ έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του. Πίεση στην περιφέρεια, έλεγχος των ριμπάουντ και εκμετάλλευση του όπλου που λέγεται αιφνιδιασμός, είναι τα τρία σημεία στα οποία έχει σταθεί ο Κιουμουρτζόγλου ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι αντιμετωπίζουν μόνο το πρόβλημα του Αμερικανού τους Τζόε Χαβρίλα. Ο σέντερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Λισαβόνας με τον ΠΑΟΚ αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα αγωνιστεί κανονικά.

Η Μπενφίκα δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της χώρας της την περασμένη βδομάδα λόγω της διεξαγωγής του ετήσιου ολ σταρ γκέιμ, στο οποίο έδωσαν το "παρών" τέσσερις παίκτες της (Λισμπόα, Κονσεϊσάο, Νέβες και Σείσας).

Διαιτητές θα είναι ο Κροάτης Γκρμπατς και ο Τσέχος Μπρούνα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανός από την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΑ στις 6.45μμ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ