Τετάρτη 1 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ασκήσεις ψυχολογικού πολέμου

Ψυχολογικό προβάδισμα προβάλλει ο Αρης, που υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό. Σήμερα παίζουν ακόμα Ξάνθη - Αθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Ιωνικός

"Πάθος για τη νίκη". Το παραπάνω σύνθημα επικρατεί στα δυο στρατόπεδα ενόψει του σημερινού αγώνα στο Χαριλάου.

Αναμφίβολα, από πλευράς ψυχολογίας οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι, αφού προέρχονται από μεγάλη νίκη 1 - 0 στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Αντίθετα, οι "ερυθρόλευκοι" γνώρισαν την ήττα με 2 - 1 στο Αλκαζάρ από τη Λάρισα. Ο Τάις Λίμπρεχτς αναμένεται στη θέση του τιμωρημένου με κάρτες Κυριάκου Καραταφιδη να επαναφέρει στην 11άδα τον Κρις Καλατζή, που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και του κέντρου. Θέση διεκδικεί και ο Θοδωρής Παχατουρίδης, που εξέτισε την ποινή του. Ο Δραμινός αμυντικός διεκδικεί τη θέση του λίμπερο από τον Σωτήρη Μαυρομμάτη. Ετσι, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το ματς με τους: Τοχούρογλου, Χαντζίδη, Καλατζή, Παχατουρίδη ή Μαυρομμάτη, Ιωαννίδη, Αμανατίδη, Τσαλουχίδη, Αλεξανδρή, Πασσαλή, Καραπιάλη, Ιβιτς. Αναφερόμενος στο ματς ο Ολλανδός τεχνικός είπε: "Πρέπει να αποδείξουμε ότι δε μας επηρέασε το άτυχο αποτέλεσμα στη Λάρισα. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

Στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Φοιρός δηλώνει αισιόδοξος: "Ο Ολυμπιακός δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα. Εμείς πρέπει να περιορίσουμε τον Αλεξανδρή και τον Ιβιτς. Εχουμε προβάδισμα στον ψυχολογικό τομέα. Πιστεύω ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν επηρεαστεί από την ήττα στη Λάρισα". Ο αγώνας Αρη - Ολυμπιακού αρχίζει στις 6μμ και θα μεταδοθεί ζωντανός από το ΦΙΛΜΝΕΤ.

Σήμερα, όμως, έχουμε και άλλα εξ αναβολής ματς, που ματαιώθηκαν λόγω κακοκαιρίας, και στις τρεις κατηγορίες. Ξεκινάμε με την Α Εθνική: Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Αθηναϊκό ενώ

στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται κόντρα στον Ιωνικό.

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β Εθνικής δεσπόζει η συνάντηση του Πιερικού με τον πρωτοπόρο Πανηλειακό. Τα άλλα ματς: Νάουσα - Πανσερραϊκός, Πόντιοι Βέροιας - Γιάννενα.

Τέλος στη Γ Εθνική, στον όμιλο του βορρά, θα γίνουν οι συναντήσεις Κιλκισιακού - Καστοριάς και Εορδαϊκού - Κρύας Βρύσης.

Ολοι οι αγώνες αρχίσουν στις 3μμ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ