Κυριακή 19 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Σύγκρουση στον αέρα

Οι δικέφαλοι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συναντώνται στην Τούμπα. Εύκολο απόγευμα για ΠΑΟ, ΟΦΗ, Ολυμπιακό

Στην Τούμπα θα γίνει το μεγάλο ματς στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής. Εκεί στις 8.30 το βράδυ (απευθείας από την τηλεόραση του ΣΚΑ+ΔΚΙ) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην κόντρα των "δικεφάλων". Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας αναμένεται να έχει ένα ευχάριστο απόγευμα κόντρα στον Ιωνικό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τέλος ο Ολυμπιακός έχει και αυτός εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό. Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια:

Στη Θεσσαλονίκη τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ για λόγους γοήτρου περισσότερο, θέλουν τη νίκη. Από την Ενωση θα απουσιάσει ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς που έχει αιμάτωμα στο πόδι. Πιθανότερος αντικαταστάτης του ο Σταύρος Σταματής. Στην 11άδα επανέρχεται ο Μιχάλης Βλάχος που εξέτισε την ποινή του. Ετσι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ξεκινήσει το ματς με τους: Ατματζίδη, Κοπιτσή, Κασάπη, Μανωλά, Παπαδόπουλο, Σαραβάκο, Σαβέβσκι, Κετσπάγια, Δημητριάδη, Κωστή, Τσάρτα.

Στον ΠΑΟΚ μοναδικός πονοκέφαλος για τον Αρι Χάαν είναι ο αντικαταστάτης του Πολωνού Μπότσιεκ που έχει κάρτες. Πιθανότερος υποψήφιος είναι ο Πάρης Ζουμπούλης.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός λογικά δε θα πρέπει να αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στον Ιωνικό. Ο Ρότσα ενδέχεται να ξεκουράσει τον Στράτο Αποστολάκη. Πιθανή 11άδα: Βάντσικ, Ουζουνίδης, Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Καπουράνης ή Χριστοδούλου, Κολιτσιδάκης, Μπορέλι, Νιόπλιας, Βαζέχα, Μάρκος ή Μαραγκός, Δώνης.

Με τρία νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Εδεσσαϊκό. Ο Τάις Λίμπρεχτς θα ρίξει στη μάχη τους Τσαλουχίδη, Ιβιτς, Τρούπκο που εξέτισαν την ποινή τους. Πιθανή 11άδα για τους ερυθρόλευκους: Τοχούρογλου, Τρούπκος, Παχατουρίδης, Καραταφιδης, Ιωαννίδης, Αμανατίδης, Τσαλουχίδης, Αλεξανδρής, Πασσαλής, Καραπιάλης, Ιβιτς.

Ευχάριστο απόγευμα αναμένεται να περάσει και ο ΟΦΗ αφού παίζει στο Ηράκλειο κόντρα στον Λεβαδειακό. Πάντως ο Εγκε Γκέραρντ ζήτησε από τους παίκτες του να προσέξουν ιδιαίτερα αφού οι Βοιωτοί παλεύουν με νύχια και με δόντια ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Στο Αλκαζάρ, η Λάρισα Αγροτική φιλοξενεί τη Σκόντα Ξάνθη. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα κάτι που σημαίνει ότι το θέαμα θα είναι υψηλών προδιαγραφών.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος δε βλέπει άλλο αποτέλεσμα από αυτό της νίκης απέναντι στη Δόξα Δράμας. Φυσικά οι "μαυραετοί" του Γιάννη Γούναρη έχουν διαφορετική άποψη.

Ανοιχτό ματς αναμένεται να γίνει και στου Χαριλάου όπου ο Αρης θα αγωνιστεί με τον Απόλλωνα. Οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από ατυχή αποτελέσματα και ασφαλώς θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Τέλος, στην Καβάλα έχουμε το ντεμπούτο του Χρήστου Τερζανίδη στον πάγκο του ΑΟΚ. Μπορεί να ελπίζει σε νίκη αφού ο Εθνικός δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 3.30μμ

Η βαθμολογία

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1997-03-14 00:00:00.0)
Παίξτε μπάλα, όχι πόλεμο... (1997-01-12 00:00:00.0)
Η Θεσσαλονίκη κλέβει την παράσταση (1996-11-27 00:00:00.0)
Η παράδοση δεν αρκεί (1996-11-16 00:00:00.0)
Χωρίς "σημαία" στην Καλαμάτα (1996-03-03 00:00:00.0)
Εύκολοι καιροί γιά... πρίγκιπες (1995-02-05 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ