Πέμπτη 14 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδεία αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στην Κεφαλονιά

Τον νομάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμο Μεταξά επισκέφτηκε χτες το πρωί η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία επισκέπτεται το νησί. Ο νομάρχης ενημέρωσε την Αλ. Παπαρήγα για τα ζητήματα που απασχολούν το νομό. Επίσης επέδωσε και σχετικά υπομνήματα με τα αιτήματα της νομαρχίας προκειμένου να τα φέρει, το ΚΚΕ, στη Βουλή. Κατά την επίσκεψη, επίσης, έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το ρόλο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και την πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στο θεσμό.

Λίγο αργότερα το πρωί της ίδιας μέρας η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΝΕ, επισκέφτηκε το νομαρχιακό νοσοκομείο και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχει, όπως και, γενικότερα, για το πρόβλημα της ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης που αντιμετωπίζει το νησί. Στην περιοδεία που πραγματοποίησε στο νοσοκομείο, η Αλέκα Παπαρήγα συζήτησε με τους εργαζόμενους στα διάφορα τμήματα του νοσοκομείου, όπως και με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο. Είχε ενημερωτική συζήτηση, επίσης, με τον αντιπρόεδρο του νοσοκομείου και τον πρόεδρο της τριμελούς επιστημονικής επιτροπής γιατρών.

Η Αλέκα Παπαρήγα το απόγευμα χτες επισκέφτηκε το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και ενημερώθηκε από τη διοίκηση για τα προβλήματα των εργαζομένων. Ενώ, πριν, το μεσημέρι, έδωσε συνέντευξη Τύπου σε τοπικά ΜΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ