Τρίτη 19 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ
η πλατιά λαϊκή συσπείρωση

Αλέκα Παπαρήγα: Η συνεργασία πρέπει να πηγάζει μέσα από τις λαϊκές δυνάμεις. "Μεγάλα ονόματα" είναι οι λαϊκοί αγωνιστές που μπορεί να μη συμφωνούν σε όλα μαζί μας, αλλά εν πάση περιπτώσει έβαλαν πλάτες για τα λαϊκά συμφέροντα

Την ανάγκη να γεννηθεί μια πλατιά συσπείρωση πάνω σε ένα πρόγραμμα που θα υπηρετεί τα συμφέροντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των δημοτών, σε αντίθεση με την κυρίαρχη πολιτική, επισήμανε η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,με δηλώσεις που έκανε στην Κεφαλονιά, σχετικά με την πρόταση του Κόμματος για τη δημιουργία Μετώπου και την τακτική του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Για τα χαρακτηριστικά αυτού του Μετώπου, η συγκρότηση του οποίου είναι απόφαση του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι αφήνει απέξω μόνο την πλουτοκρατία, τους βιομηχάνους, τους μεγαλεμπόρους και τους παρατρεχάμενους και όλους όσοι ζουν απ' αυτή την κατάσταση. Οσον αφορά το πολιτικό επίπεδο, η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι θα συμμετέχουν και μη κομμουνιστές για τους οποίους δεν τίθεται σαν όρος να συμφωνούν όλοι με τις θέσεις του Κόμματος.

Σχετικά με τα πρόσωπα που θα υποστηριχτούν από το ΚΚΕ, η Αλέκα Παπαρήγα αφού επισήμανε ότι η συνεργασία πρέπει να πηγάζει μέσα από τις αγωνιστικές λαϊκές δυνάμεις, τόνισε: "Μεγάλα ονόματα για μας είναι αυτοί οι λαϊκοί αγωνιστές που μπορεί να μη συμφωνούν σε όλα μαζί μας, αλλά εν πάση περιπτώσει έβαλαν κάποιες πλάτες για τα λαϊκά συμφέροντα".

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με άλλες δηλώσεις της αναφέρθηκε στη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης και για τις επενδύσεις.


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ