Τρίτη 28 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις της ΠΕΑΕΑ
  • Γενικές Συνελεύσεις

Ετήσιες Τακτικές, Απολογιστικές, Γενικές Συνελεύσεις πραγματοποιούν τα Παρτήματα ΠΕΑΕΑ:

- ΖΩΓΡΑΦΟΥ την Τετάρτη 29 Μάρτη και ώρα 5 μ.μ. στα γραφεία του Παρ/τος (Τραυλαντώνη 44).

- ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ την Κυριακή 2 Απρίλη και ώρα 9.30 το πρωί στο θέατρο του νέου Δημαρχείου Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη 76).

- Γενική Συνέλευση των ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ την Πέμπτη 30 Μάρτη και ώρα 10 π.μ. στην αίθουσα της ΠΕΑΕΑ (Λυκούργου 10 4ος όρ. ). Στη συνέλευση προσκαλούνται τα μέλη της Κίνησης, καθώς και οι γυναίκες και τα παιδιά αγωνιστών εκπαιδευτικών που δε ζουν, όπως και κάθε εκπαιδευτικός που θέλει να γίνει μέλος της ΚΑΕ. Υποψηφιότητες για το ΔΣ και την ΕΕ γίνονται δεκτές μέχρι την παραμονή της ΓΣ.

- ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ την Κυριακή 9 Απρίλη και ώρα 10.30 π.μ. στα γραφεία του Παραρτήματος (Βρυούλων 14).

  • Συνεστιάσεις

- Το Παράρτημα ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί τη χρονιάτικη συνεστίασή του, την Παρασκευή 31 Μάρτη και ώρα 8 μ.μ. στο κέντρο "ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ", Λ. Βουλιαγμένης 540 και Θεσσαλίας 3, Καλαμάκι, τηλ. 9968.495.

- Το Παράρτημα Βέροιας της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί τη χρονιάτικη συνεστίασή του, την Κυριακή 2 Απρίλη και ώρα 8 μ.μ. στο κέντρο "Παλιό Σινεμά" (πρώην Ολύμπιον). Τηλ. 23969 και ώρες 10.30 έως 1 μ.μ. και 6.30 έως 8.30 μ.μ.

  • Συγκεντρώσεις

- Η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων καλεί όλους τους επαναπατρισθέντες πολιτικούς πρόσφυγες απ' όλη την Ελλάδα σε μαζική συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή και τη Ρουμανική Πρεσβεία, την Παρασκευή 7 Απρίλη και ώρα 10 π.μ. στο Παναθηναϊκό (Καλλιμάρμαρο) με αίτημα την υπογραφή σύμβασης με τη Ρουμανία για τη μεταφορά των συντάξεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, καθώς και άλλων συνταξιοδοτικών προβλημάτων των προσφύγων.

- Το ΚΣ της ΠΕΕΠΠ καλεί σε συγκέντρωση, που θα γίνει την Τετάρτη 5 Απρίλη και ώρα 6 μ.μ., παιδιά των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων απ' τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες, που γεννήθηκαν από το 1945 και εντεύθεν. Θέμα τα επαγγελματικά και άλλα προβλήματα που τους απασχολούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ