Τρίτη 28 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟΒ
  • Οι ΚΟ Ζωγράφου πραγματοποιούν συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ", αύριο Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα Εργατών του δήμου (Κουσίδου και Αγ. Νικολάου, πλατεία νεκροταφείου Ζωγράφου), με ομιλητή τον Μήτσο Κωστόπουλο,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.
  • Η ΚΟΒ Ν. Κόσμου πραγματοποιεί συγκέντρωση αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ. στα γραφεία της (Φρατζή 48). Θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Οι ΚΟ Γλυφάδας πραγματοποιούν συγκέντρωση με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ" αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματογράφο (Ανατολικής Ρωμυλίας και Υμηττού) στην Τερψιθέα.
  • Η ΚΟΒ Αρχάνων Ηρακλείου Κρήτης, στα πλαίσια της ενημέρωσης για τις επιπτώσεις από τη συνθήκη της ΓΚΑΤΤ, διοργανώνει συγκέντρωση αύριο Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. στην αγορά με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου,μέλος του Αγροτικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Κοκκινιάς πραγματοποιεί πολιτικό μνημόσυνο του ήρωα κομμουνιστή Νίκου Μπελογιάννη την Πέμπτη 30-3-95 στις 5.30 μ.μ. στο Γ Νεκροταφείο Αθηνών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ