Πέμπτη 2 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πολύ χειρότερα τα πράγματα

Αν η πρόσφατη συγκέντρωση και ομιλία του Μ. Εβερτ στο Σπόρτιγκ αποσκοπούσε στη δημιουργία προεκλογικού κλίματος, στην πραγματικότητα για να"περιχαρακώσει" τους οπαδούς ενόψει των αναμενόμενων εσωκομματικών διεργασιών, οφείλουμε να πούμε ότι δεν τα πήγε άσχημα. Κυρίως όσον αφορά τη δημαγωγία και το λαϊκισμό. Παραθέτουμε ορισμένες φράσεις - συνθήματα:

- "Η κυβέρνησή μας θα ακούει, θα κάνει διάλογο, θα ενεργεί αποφασιστικά. Από κει και πέρα: Κανένα κατεστημένο συμφέρον. Καμία ομάδα πίεσης. Κανένας μεγαλοσχήμων δεν μπορεί να αναστείλει, να αναβάλει, να ματαιώσει ό,τι αποφασίζεται. Κανένα μικροπολιτικό ή άνομο οικονομικό συμφέρον δεν μπορεί να διαβεί την πόρτα της κυβέρνησης".

- "Οι εργολάβοι των δημοσίων έργων θα παραμένουν κοντά στα έργα τους και δε θα περιφέρονται στα υπουργεία(!). Το ίδιο ισχύει και για τους προμηθευτές του δημοσίου, αλλά και για τους κάθε μορφής τζογαδόρους".

Μην ορκίζεστε, κύριε Εβερτ, σας πιστεύουμε. Αλλωστε, έχετε δώσει μέχρι τώρα αρκετά δείγματα γραφής. Ενδεικτικά ας αναφέρουμε τη στάση σας στο Μέγαρο Μουσικής, στις "πολυσχιδείς" δραστηριότητες των ιδιοκτητών του "Σκάι", στα "μεγάλα έργα" κλπ., κλπ.

Τόσο άσχημα είναι, λοιπόν, τα πράγματα για τον πρόεδρο της ΝΔ;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ