Τρίτη 21 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Στάσεις εργασίας

Δύο στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στην πολυεθνική ΑΤΛΑΣ, στα πλαίσια διεκδίκησης της συλλογικής σύμβασης εργασίας. Η πρώτη θα γίνει αύριο, Τετάρτη, από τις 11.45 το πρωί μέχρι το τέλος τη βάρδιας και η δεύτερη την Παρασκευή 24 Μάρτη, από τις 7.45 το πρωί μέχρι τις 11.45.

Συνεδρίαση διοίκησης EKA

Αύριο, Τετάρτη 22 Μάρτη, θα συνεδριάσει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας στις 9.30 το πρωί, με θέμα την εκλογή νέου γραμματέα, μετά την υποβολή παραίτησης από τον Ν. Γαβρά.

Συνέλευση κλάδου ένδυσης

Την Πέμπτη, 23 Μάρτη, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συνδικάτου εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αθήνας, στις 5.00 το απόγευμα στον 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, με θέματα τον απολογισμό - πρόγραμμα δράσης, αγωνιστικές κινητοποιήσεις, οικονομικό απολογισμό.

Συνταξιούχοι Πειραιά

Εκλογοαπολογιστικήγενική συνέλευση πραγματοποιούν την Πέμπτη, 23 Μάρτη, οι συνταξιούχοι κύριας και επικουρικής ασφάλισης Πειραιά και γύρω δήμων. Η γενική συνέλευση θα γίνει στις 9.30 το πρωί στην αίθουσα τελετών του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.

Συνάντηση ΕΚΑ - υπ. Δικαιοσύνης

Την Πέμπτη, 23 Μάρτη, στις 8.00 το βράδυ, το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα συναντηθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Α. Πεπονή, σχετικά με την κατάσταση στις φυλακές.

Εργαζόμενοι στα Ταμεία

Την Κυριακή, 26 Μάρτη, στο 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι στα Ασφαλιστικά Ταμεία, στις 4.00 το απόγευμα.

Λιθογράφοι

Την Κυριακή, 26 Μάρτη, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Πανελλήνιας Ενωσης Λιθογράφων στο θέατρο ΑΛΑΜΠΡΑ, στις 9.30 το πρωί. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Οικοδόμοι Πειραιά

Μέχρι και τη Δευτέρα, 27 Μάρτη, έχουν περιθώριο οι οικοδόμοι του Πειραιά να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Πειραιά. Η ψηφοφορία, που έχει αρχίσει από την προηγούμενη εβδομάδα, διεξάγεται στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Ταξινομείς ΟΤΕ

Τη Δευτέρα, 27 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των Ταξινομέων - Διανομέων του ΟΤΕ, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας από τη 1.30 μέχρι τις 5.00 το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ