Σάββατο 4 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μέρες συναυλιών

Δεκαέξι συναυλίες θα δώσει ο Γιώργος Νταλάρας στο "Παλλάς",από τις 9 Μάρτη. Ανανεώνοντας το ραντεβού του με το κοινό της Αθήνας, ο γνωστός ερμηνευτής, συντροφιά με μια μεγάλη μουσική ομάδα, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα στη διάρκεια του οποίου θα εναλλάσσονται τέσσερις μουσικές "εικόνες": καινούρια τραγούδια, ακουστικές αλλά και ηλεκτρικές μπαλάντες, καθώς και τα τραγούδια του λαϊκού πάλκου. Μαζί με τον Γ. Νταλάρα θα εμφανιστούν οι: Αναστασία Μουτσάτσου, Αθηνά Μόραλη, Τάκης Μπουρμάς και οι "Οπισθοδρομικοί".Οι παραστάσεις θα δίνονται καθημερινά (πλην Δευτέρας), στις 9.30μμ και τα εισιτήρια κοστίζουν 4.000 και 5.000 δραχμές.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου,πάντως, ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη, όπου από τις 10 - 26 Μάρτη θα δίνει μουσικές παραστάσεις στην Αποθήκη Α του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Μαζί του η Αφροδίτη Μάνου.Οι παραστάσεις διανθίζονται με διάφορα θεατρικά κόμικς, από την ομάδα "Θέαμα" σε σκηνοθεσία Γ. Κακλέα.

Τραγούδια - σταθμούς στη δεκάχρονη δισκογραφική τους καριέρα, καθώς και κομμάτια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά "Της αγάπης μαχαιριά" ερμηνεύουν οι Πάνος και Χάρης Κατσιμίχα στις συναυλίες τους στο "Μετρό".

  • Μια αναδρομή στην 30χρονη καλλιτεχνική του πορεία θα παρουσιάσει ο Μανώλης Ρασούλης,από την Τρίτη και για εννέα βράδια, στα "Εννέα Ογδοα". "Βαλκανιζατέρ", αλλά και "Εκδίκηση της γυφτιάς", "Πότε Βούδας", "Τρελή κι αδέσποτη", και άλλα τραγούδια από τους 15 δίσκους του, θ' αποτελέσουν το πρόγραμμα των εμφανίσεών του. Μαζί του θα εμφανιστούν οι συνθέτες Πέτρος Βαγιόπουλος, Γιώργος Γαβαλάς, Χάρης Παπαδόπουλος και οι τραγουδιστές Ανδρέας Καρακώτας, Κατερίνα Σιάπαντα, Δημήτρης Κεχαγιάς, Παντελής Θεοχαρίδης και Ναταλί Ρασούλη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ