Πέμπτη 9 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΠΑΟ
"Σταματήστε τον Ντανίλοβιτς"

Ο Σέρβος και το σκληρό παιχνίδι των Ιταλών προβληματίζουν τον Ευθ. Κιουμουρτζόγλου

Σταματήστε τον Πρέντρακ Ντανίλοβιτς, είναι η εντολή του Ευθ. Κιουμουρτζόγλου στους παίκτες του. Ο Σέρβος είναι το μεγάλο όνομα στη σύνθεση της πρωταθλήτριας Ιταλίας και ο παίκτης γύρω από τον οποίο χτίζεται το παιχνίδι της Μπολόνια. Ο Ελληνας προπονητής δεν αρκέστηκε στο βίντεο του αγώνα της Μπολόνια με τον Ολυμπιακό, παρακολούθησε από κοντά την Κυριακή την ιταλική ομάδα. Τις λεπτομέρειες τις κράτησε για τον εαυτό του. Αν κρίνουμε όμως απ' τις δηλώσεις του Κ. Παταβούκα, προετοιμάζει τους παίκτες του για δυνατές συγκινήσεις. "Οι Ιταλοί παίζουν σκληρά. Αν αντέξουμε 40 λεπτά στο ξύλο, θα καταφέρουμε να γυρίσουμε με τη νίκη" υπογράμμισε κατά την αναχώρηση. Κι όταν μιλάει για ξύλο ο Κ. Παταβούκας που δε διακρίνεται για το δυναμισμό του, κι επιπλέον πέρυσι έφυγε νικητής από την έδρα της Μπολόνια, καταλαβαίνει κανείς, ότι ο Ευθ. Κιουμουρτζόγλου έχει δώσει μεγάλη προσοχή στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του.

Ο Φρ. Αλβέρτης θα αναλάβει τη φρούρηση του Ντανίλοβιτς κι αν χρειαστεί ο Π. Γιαννάκης θα είναι έτοιμος να προσφέρει τη βοήθειά του. Αλίμονο όμως αν υποτιμηθούν οι υπόλοιποι παίκτες της Μπολόνια. Ιδιαίτερα οι Κολντεμπέλα, Μοραντότι, Αμπιο είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά.

Η Μπολόνια στην ίδια φάση της διοργάνωσης, είχε αντιμετωπίσει πέρυσι τον Ολυμπιακό. Νίκησε στην "Πιάτσα Ατσαριτά" με 77 - 64, συνετρίβη στον επαναληπτικό με 89 - 69 κι εκεί που οι παίκτες του Ιωαννίδη πίστεψαν ότι θα κάνουν περίπατο στο τρίτο παιχνίδι, βρήκε τη δύναμη να κοντράρει τους Πειραιώτες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το παιχνίδι θ' αρχίσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ - 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ