Πέμπτη 9 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΛΟ
Κακός δαίμονας

Η Πάτρα απέκλεισε τη Γλυφάδα. Προκρίθηκαν Εθνικός και Ολυμπιακός

Μπορεί οι αποκριάτικες εκδηλώσεις να ανήκουν πια στο παρελθόν στην Πάτρα όμως συνεχίζουν να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Αιτία η χτεσινή μεγάλη νίκη του τοπικού Ναυτικού Ομίλου επί της Γλυφάδας με 8-7 που έφερε την ομάδα της Αχαφιας στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Γιώργου Κακουλίδη αποδείχτηκε για άλλη μια φορά κακός δαίμονας της Γλυφάδας αφού αυτή ήταν η δεύτερη φορά φέτος που η Πάτρα αναδεικνύεται νικήτρια στον μεταξύ τους αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι οι Πατρινοί είχαν επιβληθεί (εκτός έδρας μάλιστα) της Γλυφάδας και στον αγώνα του πρωταθλήματος με 9-8.

Στο χτεσινό παιχνίδι τα εννίαλεπτα ήταν: 1-0, 5-2, 2-4, 0-1. Τα γκολ των Πατρινών πέτυχαν οι Βασιλόπουλος 3, Μπιτσάκος 2, Αντιόχος 1, Γεωργάρας 1, Μάζης 1. Για τη Γλυφάδα σκόραραν οι Δάνδολος 3, Παπαναστασίου 1, Πεσματζόγλου 1, Φαναριώτογλου 1, Βαμβακάρης 1.

Εξάλλου εκτός της Πάτρας την πρόκριση στα ημιτελικά πήραν ακόμα ο Εθνικός που πέτυχε μεγάλη νίκη στον Πειραιά επί της Χίου 19-8 καθώς και Ολυμπιακός που νίκησε επίσης στον Πειραιά τον Ηρακλή 14-7. Αναβλήθηκε το τέταρτο παιχνίδι μεταξύ Κέρκυρας - Βουλιαγμένης αφού ο ΝΟΒ βρίσκεται στην Ισπανία, όπου το Σάββατο αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο "Λεν Τρόφι".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ