Πέμπτη 9 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ραντεβού στον τελικό

ΑΕΚ και ΠΑΟ απέφυγαν αλλήλους καθώς κληρώθηκαν με Εδεσσαϊκό και Καβάλα αντίστοιχα. Ικανοποίηση στους δυο μεγάλους

Η κληρωτίδα έκανε χτες το... χατίρι των μεγάλων και έτσι τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ έπεσαν στα... μαλακά και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το πρώτο ζευγάρι ήταν ΑΕΚ - Εδεσσαϊκός και το άλλο Καβάλα - Παναθηναϊκός. Ασφαλώς τα χαμόγελα για τους εκπροσώπους των Αθηναϊκών ομάδων ήταν εμφανή. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε: "Δε θέλαμε να χτυπηθούμε με τον Παναθηναϊκό και η κληρωτίδα μας έκανε το χατίρι". Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έκανε δηλώσεις αφού βρίσκεται στη Σερβία για επαγγελματικούς λόγους. Αντίθετα ο βοηθός του Πέτρος Ραβούσης είπε: "Αναμφίβολα η κλήρωση είναι θετική για μας. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αξίζουν να παίξουν στον μεγάλο τελικό που θα είναι και μια γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Με τη σειρά του ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την τύχη της ομάδα του: "Ημασταν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Είναι καλό για το θεσμό ότι ενδεχόμενα εμείς και η ΑΕΚ θα αγωνιστούμε στον τελικό. Η Καβάλα δεν είναι τόσο εύκολος αντίπαλος. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πρέπει να αγωνιστούμε με μεγάλη πειθαρχία και σοβαρότητα για να φτάσουμε στην πρόκριση. Θα αγωνιστούμε τρεις φορές μέσα σε 10 μέρες με την Καβάλα και είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε στην μακεδονική πόλη αφού η φιλοξενία στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος ήταν εκπληκτική". Στον απόηχο του Κυπέλλου είχαμε μια δήλωση του προέδρου των πρασίνων Γιώργου Βαρδινογιάννη σχετικά με δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Προβίδα της Λάρισας. "Δεν ασχολούμαι με φαντασιώσεις", τόνισε λακωνικά ο Γ. Βαρδινογιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ δε δέχεται ο τελικός να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο, όμως σε δηλώσεις τους οΚώστας Τριβέλλας και ο πρόεδρος της επιτροπής του θεσμού Ευριπίδης Ρεβελάκης τόνισαν ότι βάσει του κανονισμού ο αγώνας υποχρεωτικά θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη 15 Μάρτη και οι επαναληπτικοί στις 22 του ίδιου μήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ