Κυριακή 19 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δημαγωγία της ΝΔ

Σε μια προσπάθεια να δημαγωγήσουν σε βάρος των αγροτών και να βγουν από την απομόνωση, η ΝΔ και η αγροτική παράταξη ΣΥΔΑΣΕ, με αφορμή τις μεγάλες αγροτικές κινητοποιήσεις, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα φορομπηχτικά μέτρα καταγγέλλοντας την πολιτική της κυβέρνησης.

Ετσι, με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις και με συνεντεύξεις, δε χάνουν ευκαιρία να κατακεραυνώνουν την κυβέρνηση για το άδικο φορολογικό σύστημα, αλλά μέχρι εκεί! Ενώ οι αγρότες καταγγέλλουν συνολικά την αντιαγροτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης που εφαρμόζει η κυβέρνηση, η ΝΔ δε βγάζει τσιμουδιά γι' αυτή την πολιτική.

Θα πείτε τι να πει αφού είναι η ίδια η ΝΔ που υπέγραψε την καταστροφική νέα ΚΑΠ και προετοίμασε την τελευταία αντιδραστική Συμφωνία της ΓΚΑΤΤ που υπέγραψε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ετσι αφού δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν και να καταγγείλουν την ευρωπαϊκή αντιαγροτική πολιτική στην οποία είναι δεσμευμένη και η ΝΔ, τα στελέχη της περιορίζουν το αντιπολιτευτικό τους μένος απλώς στο άδικο φορολογικό σύστημα για αποπροσανατολισμό των αγροτών...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ