Παρασκευή 31 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ουδέν σχόλιον

Ο Ολυμπιακός για τις επιθέσεις του ισπανικού Τύπου

Μετά τους Ιταλούς και οι Ισπανοί δεν άφησαν να πάει χαμένη η ευκαιρία να μιλήσουν, σε τόνους κάθε άλλο παρά αθλητικούς, για το ελληνικό μπάσκετ και την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελ Μούντο Ντεπορτίβο", ο Ολυμπιακός ευθύνεται για ό,τι συνέβη στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ και θα έπρεπε να αποβληθεί από το φάιναλ φορ της Σαραγόσα. Κατηγορεί, μάλιστα, τη ΦΙΜΠΑ για την παθητικότητα που έδειξε στο θέμα και υπογραμμίζει ότι "η αντίδραση του οργανισμού, που διευθύνει ο Μπ. Στάνκοβιτς, είναι ένα σύμπτωμα της ηθικής διαφθοράς που βασιλεύει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, το οποίο έχει πουληθεί στα συμφέροντα και στα δολάρια των Ελλήνων..."

Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού δε θέλησαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΦΙΜΠΑ, Γ. Βασιλακόπουλος, το χαρακτήρισε λιβελογράφημα, ενώ ο Μπ. Στάνκοβιτς σε δηλώσεις του στη γαλλική εφημερίδα ΕΚΙΠ υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να επιτρέπει να ασχοληθεί κανείς με το θέμα των παικτών της ΤΣΣΚΑ.

Τα συμφέροντα από τον όλο θόρυβο είναι γενικότερα και δεν είναι τυχαίο που το θέμα παίρνει αυτές τις διαστάσεις, παραμονές του φάιναλ φορ της Σαραγόσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ