Παρασκευή 31 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ελπίζει ο Στρακόσια

Με... σουβενίρ πρησμένο το δεξί του χέρι επέστρεψε χτες στην Αθήνα ο Φώτης Στρακόσια. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Αλβανίας με τη Μολδαβία στα Τίρανα. Χτες ο Στρακόσια έβγαλε ακτινογραφία και ευτυχώς δεν έδειξε κάταγμα αλλά διάστρεμμα στον αντίχειρα. Η συμμετοχή του στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Νίκος Γκούμας" θα αποφασιστεί σήμερα μετά την απογευματινή προπόνηση.Βγήκε χτες από το ιατρικό κέντρο Π. Φαλήρου ο Ιλια Ιβιτς που θα συνεχίσει τη θεραπεία του στο σπίτι με αντιβίωση ως την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα υποβληθεί σε ακτινολογικό τεστ πριν αρχίσει κανονικά τις προπονήσεις. Πρόβλημα παρουσιάστηκε στο τέλος της χτεσινής προπόνησης με τον Γιώργο Αμανατίδη που σε μια σύγκρουσή του με τον Σέγκο έσχισε το φρύδι του και του τοποθετήθηκαν δυο ράμματα. Σήμερα θα φανεί το μέγεθος της... ζημιάς.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής θα βρεθεί αντιμέτωπος στην παλιά του ομάδα όμως αυτό δεν τον αγχώνει: "Είμαι επαγγελματίας και σέβομαι το ψωμί που τρώω. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Τυχόν βρισιές σε βάρος μου μάλλον θα με πεισμώσουν περισσότερο παρά θα με επηρεάσουν. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πάμε στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο τη νίκη".

Μεγάλη ζήτηση παρατηρείται στην κίνηση των εισιτηρίων και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του 8.000 και πλέον οπαδούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ