Κυριακή 30 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκκληση των αγωνιστών της ηρωικής Μακρονήσου

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ενωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε τους παρακάτω συναγωνιστές: Πρόεδρο τον Βασίλη Χρηστακέα, αντιπρόεδρο τον Παναγιώτη Μακρή, γενικό γραμματέα τον Θανάση Τσουκνίδα και ταμία την Ελένη Τσίρου. Τακτικά μέλη είναι οι: Παναγιώτης Αϊβαλιώτης, ΝίκοςΑμπατιέλος, Σαράντης Γιαννακακίδης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μουρατίδης. Αναπληρωματικοί οι: Σταύρος Αβδούλος, Ελλη Νικολάου, Αντώνης Αντωνίου, Παναγιώτης Μπώκος, Παντελής Λιότσιος.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 27-4-95, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση στις 28 Μάη 1995 της καθιερωμένης επίσκεψης τιμής και μνήμης στο ιστορικό Μακρονήσι - σύμβολο αντίστασης στη βία και υπεράσπισης των μεγάλων ιδανικών της εθνικής ανεξαρτησίας, της δημοκρατίας και της ειρήνης. Και καλεί τους Μακρονησιώτες και φίλους τους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και την Τετάρτη 24-5-95 στα γραφεία της ΠΕΚΑΜ (Ακαδημίας 85 τηλ. 3824461.

Ακόμα καλεί τους Μακρονησιώτες -ισσες να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς, των 50 χρόνων της Αντιφασιστικής Νίκης, του Σκοπευτηρίου Καισαριανής και της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης που θα γίνει στις 21-5-95.

Το ΔΣ της ΠΕΚΑΜ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ