Πέμπτη 6 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"ΠΑΚΕΤΟ αμοιβαίων υποχωρήσεων" στο θέμα των ΝΑΤΟικών στρατηγείων θα ζητήσει να γίνει αποδεκτό από Αθήνα και Αγκυρα ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Βίλι Κλάες, όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες (σελίδα 6).

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ρεκόρ κατέχουν από κοινού η Ελλάδα και η Τουρκία στην ξέφρενη κούρσα των εξοπλισμών, αφού διατηρούν την πρώτη θέση σε εισαγωγές όπλων στον κόσμο (σελίδα 7).

Η ΜΕΙΩΣΗ του "μη μισθολογικού κόστους" και ειδικότερα η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των εργοδοτών, ήταν από τα βασικότερα ζητήματα που συζητήθηκαν στην πρόσφατη σύνοδο των υπουργών Κοινωνικών Υποθέσεων. Αποκαλυπτικές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας(σελίδες 16 - 17).

ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ δεντροφυτεύσεων είναι οι κομμουνιστές κατά το δήμαρχο Πειραιά, Στ. Λογοθέτη. Αφορμή για τη νέα έκρηξη του δημάρχου το γεγονός ότι κάτοικοι με επικεφαλής κομμουνιστές δημοτικούς συμβούλους εμπόδισαν τις μπουλντόζες του να καταστρέψουν ένα φρεσκοφυτεμένο παρκάκι (σελίδα 20).

ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ εμφάνιση έκανε χτες το νέφος της Αθήνας. Οι μέρες που έρχονται θα απαιτήσουν μάσκες (σελίδα 20).

ΑΚΟΜΑ περιμένουν τις αποζημιώσεις οι σεισμοπαθείς της Πάτρας. Δικαίως διαδηλώνουν(σελίδα 20).

ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ της κυβέρνησης θέλουν ορισμένοι τη Νομαρχία στην Εύβοια. Και φρόντισαν να κατοχυρώσουν αυτό το ρόλο με την ψήφιση ανάλογου Οργανισμού εσωτερικής λειτουργίας(σελίδα 20).

ΜΕ μία προκλητική απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης έδωσε ένα μεγάλης αξίας χώρο στην Εκκλησία, ενώ εκεί επρόκειτο να γίνει σχολείο. Την ίδια ώρα αγοράζει άλλη γη για να χτίσει σχολείο (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ