Πέμπτη 20 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 1η Μάη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (του ανταποκριτή μας).-

Δυο συζητήσεις που αφορούν την ανεργία και τις εργασιακές σχέσεις, τρεις εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος και δύο αθλητικές συναντήσεις, πέρα από την απεργιακή συγκέντρωση, την πορεία και τις καταθέσεις στεφανιών, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχει καταρτίσει το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για το φετινό εορτασμό της Πρωτομαγιάς στην πόλη.

Τη Δευτέρα, 1 Μάη, η κεντρική εκδήλωση - απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στην Πλατεία Αριστοτέλους στις 10 πμ.θα ακολουθήσει πορεία στο μνημείο των πεσόντων εργατών του Μάη του 1936.

Την Τρίτη, 2 Μάη, θα προβληθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΘ στις 8 μμ η ταινία "Με λένε Στέλιο".

Την Πέμπτη, 4 Μάη, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συζήτηση στο αμφιθέατρο του ΕΚΘ στις 5 μμ με θέμα: "Ο ρόλος της Επιθεώρησης Εργασίας και των δικαστηρίων σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον μετά την ψήφιση της Λευκής Βίβλου".

Την Παρασκευή, 5 Μάη, θα ακολουθήσει θεατρική βραδιά στο αμφιθέατρο του ΕΚΘ στις 8 μμ από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου με το έργο "ΤΡΩΑΔΕΣ". Τη Δευτέρα, 8 Μάη, θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή συζήτηση για την ανεργία με τίτλο "Είναι το μέλλον μας η ανεργία".

Επίσης το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μάη θα γίνουν οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΚΘ καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζομένους της πόλης να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και με την παρουσία τους να εκδηλώσουν την αποφασιστικότητά τους για νέους διεκδικητικούς αγώνες για τη λύση των προβλημάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ