Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φαιά προπαγάνδα

Δεν μπορούν - λέει - οι σημερινοί εργαζόμενοι να πληρώνουν τις συντάξεις των συνταξιούχων και αυτοί να μην ξέρουν αν θα πάρουν αύριο σύνταξη!

Πρόκειται για την ελεεινότερη, ίσως, πλευρά της φαιάς προπαγάνδας που στοχεύει στην προετοιμασία του εδάφους για το μεγάλο χτύπημα που επιχειρείται στην κοινωνική ασφάλιση και σ' όλους τους ασφαλισμένους γενικά, εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Λες και οι συνταξιούχοι πήραν σύνταξη εκ γενετής! Λες και δε δούλεψαν μια ολόκληρη ζωή! Λες και δεν πλήρωσαν διπλά και τριπλά αυτά που παίρνουν ως συνταξιούχοι! Λες και δεν είναι αυτοί που έχτισαν, με τους αγώνες και με τον οβολό τους, το σημερινό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης! Λες ακόμα και αν πεθάνουν από την πείνα οι σημερινοί απόμαχοι της δουλιάς, θα επωφεληθούν οι αυριανοί συνταξιούχοι και νυν εργαζόμενοι! Λες και δεν είναι δεδομένο και ομολογημένο από τα ίδια τα κυβερνητικά επιτελεία, ότι οι σχεδιασμοί τους στρέφονται ενάντια και στους συνταξιούχους και στους εργαζόμενους! Λες και όλα όσα κάνουν ή σκέπτονται να κάνουν, δε γίνονται για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ