Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Μήνυμα αντίστασης στα ιμπεριαλιστικά σχέδια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σάββατο το βράδυ, το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας ενάντια στην προγραμματισμένη ΝΑΤΟική άσκηση DYNAMIC MIX.Συμμετείχαν πολλοί μαζικοί φορείς της ευρύτερης περιοχής, που κατήγγειλαν τα ιμπεριαλιστικά αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια που μετατρέπουν τη χώρα σε εφαλτήριο των επιθετικών τους τυχοδιωκτισμών και των εγκληματικών τους επεμβάσεων ενάντια στους λαούς των Βαλκανίων και της ευρύτερης περιοχής.

Στους συγκεντρωμένους μίλησε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Μεσσηνίας,Δημ. Σταυρόπουλος,που ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στις ευθύνες της κυβέρνησης, που με την πολιτική της δίνει το "πράσινο φως" στους ιμπεριαλιστές και γίνεται τοποτηρητής των συμφερόντων τους στην περιοχή. Ακολούθησε ψήφισμα των συγκεντρωμένων και δυναμική πικετοφορία στους δρόμους της πόλης, που είχε την υποστήριξη πολλών πολιτών που ζητούσαν να υπάρχει ενημέρωση για τέτοια σημαντικά γεγονότα και επικροτούσαν την πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης που καλεί το λαό να αντιδράσει.

Πράγματι η πρωτοβουλία που στέλνει το μήνυμα της αντίστασης, θορύβησε τις αρχές και από πολύ νωρίς υπήρχε μια πρωτοφανής αστυνόμευση, τόσο του χώρου της συγκέντρωσης όσο και της γύρω περιοχής, δήθεν... για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ