Πέμπτη 25 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σήμερα οι υπογραφές

Σήμερα τελικά υπογράφονται τα συμβόλαια αγοραπωλησίας και η ΑΕΚ μετατρέπεται σ' ένα γρανάζι μιας πολυεθνικής μηχανής με μοναδικό σκοπό το κέρδος.

Οπως ανακοίνωσε χτες ο Μ. Τροχανάς "κατά 99,99% θα τελειώσουμε αύριο (σ.σ. σήμερα). Δεν είναι θέμα διαπραγματεύσεων αλλά διαδικασιών για να εξασφαλίσουμε την εντιμότητα των όρων στα συμβόλαια". Την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιβεβαιώνει η επιθεώρηση του γηπέδου που έγινε χτες από τον επικεφαλής των αγοραστών, Ντάνι Λέβι, αλλά και η ανακοίνωση της βασικής στελέχωσης στην εταιρία.

Πρόεδρος περιορισμένων αρμοδιοτήτων, εκτός απροόπτου, θα είναι ο Γ. Δαλακούρας. Το κουμάντο θα κάνει τριμελής επιτροπή την οποία εκτός του Λέβι θ' αποτελούν οι Ρόμπερτ Χέρσοφ, Γρ. Δέδες. Εμμισθος μάνατζερ θα τεθεί ο Γ. Λεοντσινίδης. Πρόκειται για τεχνοκράτες που θ' αναλάβουν τη διοίκηση της ΠΑΕ. Για όσους λοιπόν τρέφουν αυταπάτες να υπενθυμίσουμε πως για να πετύχει η δουλιά τους κινούνται με βάση τους νόμους του κέρδους.

  • Σε χτεσινούς αγώνες για τα προκριματικά του 1998 η Γεωργία επικράτησε εκτός έδρας της Μολδαβίας με 1 - 0 χάρις σε ένα γκολ που πέτυχε ο Τιμούρ Κετσπάγια στο 9' ενώ η Τσεχία νίκησε στη Βαλέτα τη Μάλτα με το ίδιο σκορ. Το γκολ πέτυχε ο Μπέιμπλ στο 32'.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ