Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Για νίκη ο ΟΦΗ

Παίζει σήμερα με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, στη ρεβάνς του 3 - 0

Με τον αέρα του 3 - 0 αλλά και σοβαρές απώλειες σε έμψυχο δυναμικό, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στην όμορφη Βουδαπέστη τη Φερεντσβάρος στο δεύτερο παιχνίδι για τον β γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Στόχος των παικτών του Εγκε Γκέραρντ είναι να ολοκληρώσουν και τυπικά σήμερα αυτό που δημιούργησαν πριν 15 βράδια στο Ηράκλειο, όταν με την άνετη νίκη επί των Ούγγρων έβαλαν τα θεμέλια για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας.

Παρ' όλα αυτά όμως ο προπονητής των Κρητικών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του. Αλλωστε οι απώλειες των Μίτιτς, Τσιαντάκη (τραυματίες) και του τιμωρημένου Σκέντζου αποτελούν σημαντικό πλήγμα για τους Κρητικούς.

"Αν δεν παίξουμε με σοβαρότητα, θα έχουμε προβλήματα. Εχουμε ήδη ένα καλό σκορ και από την απόδοσή μας θα αποδειχθεί εάν θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε. Πάμε για νίκη και όχι απλά να κρατήσουμε τη διαφορά", ήταν τα λόγια του Γκέραρντ για το σημερινό παιχνίδι. Εκτός απροόπτου ο Ολλανδός τεχνικός της ελληνικής ομάδας θα παρατάξει τους: Χανιωτάκη, Κιάσσο, Παπαδόπουλο, Αδάμο, Κουτσουπιά, Μαρινάκη, Νιόπλια, Αναστασίου, Ρίζνιτς, Δερμιτζάκη και Σταυρακάκη. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 8.30μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ