Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Υπεύθυνη η κυβερνητική πολιτική"

Σε παναιγαλιώτικο μέτωπο καλεί τα σωματεία και το λαό της πόλης η ΚΟ Αιγάλεω για να αντιμετωπιστεί το κλείσιμο του κολυμβητηρίου

Τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης και της πολιτικής που εφαρμόζει στα αθλητικά θέματα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟ του Αιγάλεω με αφορμή το θέμα του κολυμβητηρίου της περιοχής, που παραμένει κλειστό εδώ και δυόμισι μήνες.

Τα οικονομικά προβλήματα, η έλλειψη προσωπικού και η αδιαφορία της πολιτείας έχουν θέσει εκτός λειτουργίας το κολυμβητήριο, με αποτέλεσμα περίπου 700 αθλητές να έχουν χάσει το δικαίωμα άθλησης.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες γιατί από τη μια ρυθμίζει μέσα σε μια νύχτα τα χρέη των ΠΑΕ χαρίζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια στους ιδιοκτήτες τους, αλλά από την άλλη δεν έχει την παραμικρή θέληση να διαθέσει τους στοιχειώδεις πόρους για το μοναδικό κολυμβητήριο της περιοχής.

"Οι κομμουνιστές του Αιγάλεω δηλώνουν αμέριστη συμπαράσταση στα σωματεία της περιοχής που διεκδικούν την άμεση λειτουργία του κολυμβητηρίου", επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η ΚΟ Αιγάλεω καλεί τους αθλητικούς φορείς, τη νεολαία και τους εργαζόμενους να χτίσουν το δικό τους παναιγαλιώτικο μέτωπο για να βάλουν φραγμό στην αντιαθλητική πολιτική της κυβέρνησης και να διεκδικήσουν όλα εκείνα που τους ανήκουν. Μάλιστα, τώρα αυτή η προσπάθεια, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, αποχτάει μεγαλύτερη σημασία μετά την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, όπου δεν προβλέπεται ούτε ένα έργο στους χώρους των Δυτικών Συνοικιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ