Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Για την πρωτιά ο ΠΑΟ

Την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου διασφαλίζει στις 21.00 ο Παναθηναϊκός. Προϋπόθεση γι' αυτό, νίκη και μάλιστα με διαφορά επί της Αβτοντόρ Σαράτοφ. Οι "πράσινοι" όπως έδειξαν και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Η ρώσικη ομάδα παραμένει αήττητη μετά από δύο αγωνιστικές και επικεφαλής του πρωταθλήματος της χώρας της με 4 νίκες σε αντίστοιχα παιχνίδια. Εχει στη δύναμή της τους διεθνείς με την Εθνική Ρωσίας αδελφούς Ζ. και Ε. Πασούτιν και τους Λιθουανούς Εϊνίκις και Λουκμίνας. Επιπλέον διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την κορυφαία άμυνα του ρωσικού πρωταθλήματος με μ. ο. 98,8 και 67,0 πόντους αντίστοιχα. (Απευθείας μετάδοση "Super Sport").

Απόλλωνας Π.: Επιτέλους σπίτι...

Τη Ζρίνιεβατς αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αλλά η είδηση είναι ότι η ομάδα της Πάτρας επιστρέφει στην έδρα της μετά από έναν εξαντλητικό Μαραθώνιο. Ο Απόλλωνας αντιμετώπισε εκτός το Ηράκλειο και την ΑΕΚ για το κύπελλο, την Πράγα και την Πολζέλα για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Ταλαιπωρία τέλος λοιπόν για την ομάδα του Κ. Διαμαντόπουλου. Οσο για το αγωνιστικό μέρος της σημερινής συνάντησης (19.00 "Super sport"), δεν έχει λόγο να ανησυχεί. Η Ζρίνιεβατς την προηγούμενη Τρίτη ηττήθηκε στην Ολλανδία από την Ντεν Μπος με 78 - 79 κι αυτό λέει πολλά.

Η πρώτη του Παπάγου

Ιστορική η σημερινή ημέρα για τον Παπάγου, που κάνει πρεμιέρα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα του Κ. Μίσσα στην παρθενική της εμφάνιση στο Κύπελλο Κόρατς, αγωνίζεται στο Ισραήλ (21.40) με αντίπαλο τη Χάποελ Ελιόν.

Για το Κύπελλο Ρονκέτι, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο την Ελιτζούρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ