Τρίτη 7 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
Πώς ρυθμίζονται τα χρέη των πλημμυροπαθών

Σε 24 κατ' ανώτατο όριο ίσες μηνιαίες δόσεις, που δε θα πρέπει να είναι λιγότερο από 30.000 το μήνα, ρυθμίζονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο των πληγέντων από τις πλημμύρες που έγιναν στις 12 Γενάρη 1997. Οπως ενημέρωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας (ΒΕΑ), σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, αφορά τα χρέη προς το Δημόσιο των οφειλετών πλημμυροπαθών περιοχών της Νομαρχίας Αθηνών που έχουν βεβαιωθεί και έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα μέχρι τις 31.12.96 στις αρμόδιες ΔΟΥ Νομαρχίας Αθηνών. Τα χρέη που υπάγονται στη ρύθμιση αυτή δε βαρύνονται με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής κατά τις διατάξεις του ΚΕΔΕ. Προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση αυτή είναι:

  • Η υποβολή αίτησης από τους ενδιαφερόμενους μέχρι τις 31 Οκτώβρη με συνημμένη βεβαίωση της Νομαρχίας Αθηνών, από την οποία να προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος οφειλέτης έχει υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες αυτές.
  • Η καταβολή της πρώτης δόσης της ρύθμισης μέχρι την ίδια ημερομηνία. Οι επόμενες δόσεις της ρύθμισης καταβάλλονται από τους υπόχρεους μέχρι την τελευταία εργάσιμη μέρα των επόμενων μηνών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ