Τρίτη 7 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ηταν ετοιμοπόλεμος

Ο Αρης κατέκτησε το Σούπερ - Καπ κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 3-0

Στα χέρια των "πολεμιστών" παικτών του Αρη πήγε το πρώτο Σούπερ - Καπ. Το Σάββατο στο κλειστό της Ν. Ιωνίας Βόλου οι, απλήρωτοι, πρωταθλητές νίκησαν κατά κράτος τον κυπελλούχο Ολυμπιακό με 3-0 (15-11, 15-6, 15-8). Οι Αρειανοί έδειξαν ότι ήταν πιο έτοιμοι ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινά το Σάββατο, αντίθετα από τους Πειραιώτες που ψάχνονταν αγωνιστικά και τους έλειπε το πάθος για τη νίκη. Μεγάλο όπλο των νικητών ήταν το μπλοκ που τους χάρισε 16 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Τσέχος Κόβαζικ.

Οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν με διαγώνιο τον Γκιούρδα που δεν ικανοποίησε, έτσι ο Μοντάλι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει στη συνέχεια τον Ντράγκοβιτς που δεν έδωσε λύσεις. Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση του Ουκρανού ακραίου Ιγκόρ Ποπόφ, ενώ δεν έπεισε ο Ιταλός μπλοκέρ Πάολο Μέρλο.

Ο προπονητής των "κιτρίνων" Κ. Χαριτωνίδης δήλωσε ότι οι παίκτες του "με τη νίκη τους έδωσαν ένα μήνυμα στη διοίκηση" που δεν πολυενδιαφέρεται για την τύχη του τμήματος βόλεϊ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Τζιανπάολο Μοντάλι απέδωσε την ήττα στο γεγονός ότι το σχήμα της ομάδας του είναι νέο και δεν έχει μονταριστεί.

  • Τη 2η θέση πήρε η ΑΕΚ στο τουρνουά του Βελιγραδίου, αφού έχασε στον τελικό από τον Ερυθρό Αστέρα με 0-3 (9-15, 12-15, 15-17). Ο ΠΑΟ κατατάχτηκε τρίτος κερδίζοντας την Παρτιζάν με 3-2.
  • Η Ρωσία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στις γυναίκες κερδίζοντας στον τελικό την Κροατία με 3-0 (15-7, 15-12, 15-9). Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η οικοδέσποινα Τσεχία που νίκησε τη Βουλγαρία με 3-0 (15-13, 15-10, 15-7).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ