Πέμπτη 9 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Με... κλειστά χαρτιά

"Θόλωσε" τα νερά ο Κώστας Πολυχρονίου στο χτεσινό φιλικό της Εθνικής Ανδρών με τις Ελπίδες που έληξε 2 - 1 υπέρ των ανδρών χάρη σε δύο γκολ του Φρατζέσκου, ενώ για τις Ελπίδες σκόρερ ήταν ο Μαυρογενίδης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν ξεκίνησε στην αρχική 11άδα ούτε το Νίκο Μαχλά αλλά ούτε και τον Ντέμη Νικολαϊδη. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι στο ματς του Σαββάτου τουλάχιστον ο ένας από τους δύο (σ.σ. το πιθανότερο και οι δύο) δε θα είναι στη σύνθεση κόντρα στη Δανία.

Στο μεταξύ οι αποστολές των Δανών φθάνουν στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κοπεγχάγη ο τεχνικός των "ρόλιγκανς" Μπο Γιόχανσον σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την ανησυχία του για την παρουσία του Νίκου Μαχλά στο ολλανδικό πρωτάθλημα όπου είναι ο κορυφαίος σκόρερ στη χώρα της τουλίπας αλλά και στην Ευρώπη ως τώρα με 11 γκολ.

Ο αγώνας αυτός "πουλάει" στα τηλεοπτικά κανάλια, αφού 6 χώρες θα δείξουν ζωντανά το ματς του Σαββάτου που θα αρχίσει στις 9μμ. Αυτές είναι Αγγλία, Ιταλία, Κροατία, Ισπανία, Δανία και φυσικά η χώρα μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ