Πέμπτη 9 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΕΣ ΝΕΩΝ: ΠΓΔΜ - ΕΛΛΑΔΑ 0 - 2
Αγκαλιά με την πρόκριση

ΣΚΟΠΙΑ (του απεσταλμένου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗ).-

Μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έκανε χτες η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των νέων, που νίκησε στα Σκόπια την αντίστοιχη της ΠΓΔΜ με 2 - 0.

Ετσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του ομίλου με τις Ρουμανία και Γεωργία με 6 βαθμούς, αλλά έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Η Εθνική μας δίκαια πήρε τη χτεσινή νίκη αφού ήταν ανώτερη των αντιπάλων της και θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ αν υπήρχαν πιο σωστές επιλογές στην επίθεση και εάν ο Σκοπιανός τερματοφύλακας Ζλατάνοφσκι δεν έλεγε "όχι" σε πολλές φάσεις.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό αφού χαρακτηριστικά υπήρχαν 3 αποβολές, 2 από πλευράς ΠΓΔΜ, του Κοζέφσκι στο 55 και του Ιγνάτοφ στο 67 και μια για τη χώρα μας, του Ταβλαρίδη στο 91.

Στο 70 ο Κωνσταντινίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, ενώ πέντε λεπτά πριν τη λήξη ο Σπυράκος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

ΠΓΔΜ: Ζλατάνοβιτς, Νοβέφσκι, Τολέσκι, Πανόφ, Σιμόφσκι, Ιγνάτοφ, Τελόφσκι, Ρουτέσκι, Ματσέφσκι (64 Στογιανόφσκι, 74 Ντιμιτρόφσκι), Μαγιέφσκι (85 Στογιάνοφ), Κοζέφσκι.

ΕΛΛΑΔΑ: Κοτσώλης, Βενέτης, Αντώνενας (67 Σιαπάνης), Ταβλαρίδης, Νάστος, Κυριαζής, Βακουφτσής, Σπυράκος, Κωνσταντινίδης, Εφεντόπουλος (59 Ματσάκος), Γουγουτσας (45 Βεκόπουλος).

Αγχώδη αλλά πολύτιμη χαρακτήρισε τη χτεσινή νίκη ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ανδρέας Παπαεμμανουήλ. "Παίξαμε με άγχος αλλά καταφέραμε το σκοπό μας. Η νίκη έχει ξεχωριστή σημασία αφού φοβάμαι τους Ελληνες στα εύκολα παιχνίδια", επισήμανε ο Ελληνας τεχνικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ