Τετάρτη 15 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνέχιση των αγώνων στην ΠΕΣΙΝΕ ζητά η ΕΣΑΚ

Για ανακολουθία απέναντι στη βούληση των εργαζομένων, οι οποίοι σε πρόσφατη γενική συνέλευση εξουσιοδότησαν το ΔΣ του σωματείου να προχωρήσει σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, καταγγέλλει την πλειοψηφία του ΔΣ, με ανακοίνωσή της, η ΤΕ ΕΣΑΚ ΠΕΣΙΝΕ.

Η γενική συνέλευση των εργαζόμενων έγινε στις 25 Σεπτέμβρη. Εκτοτε, η πλειοψηφία του ΔΣ έδωσε περίοδο "χάριτος" ως τις 5 Οκτώβρη στη διοίκηση της πολυεθνικής να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων, χωρίς να εξαγγείλει καμιά αγωνιστική πρωτοβουλία, παρόλο που η διεύθυνση δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής κάποια διάθεση προς αυτή την κατεύθυνση.

Οπως σημειώνει η παράταξη, η ΠΕΣΙΝΕ επιδιώκει να κερδίσει χρόνο και να περνά σταθερά το πρόγραμμα ΠΡΟΚΛΗΣΗ, μια πολιτική που στηρίζεται από τα τσιράκια της που προπαγανδίζουν ανοιχτά τη δήθεν "αδιαλλαξία" του ΔΣ... Η ΕΣΑΚ ζητά από το ΔΣ να μη δώσει άλλο χρόνο στη διεύθυνση και να προκηρύξει μηνιαίο πρόγραμμα κινητοποιήσεων. "Να μη βρει - όπως τονίζει - και άλλο χρόνο η επιχείρηση για το ΠΡΟΚΛΗΣΗ, να μην απογοητεύσουμε τους εργαζόμενους στους χώρους δουλιάς, που ενώ νιώθουν στην πλάτη τους το πέρασμα της "πρόκλησης", δε θα βρουν δυναμική ανταπόκριση από το ΔΣ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ