Σάββατο 25 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αδιαμφισβήτητα φαβορί

Χωρίς το ιδιαίτερα μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται σήμερα και τη Δευτέρα η τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, όπου τα θεωρητικά φαβορί αναμένονται να επικρατήσουν.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Κομοτηνή (6μμ) με αντίπαλο την τοπική ομάδα και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να φύγει με τους βαθμούς της νίκης. Εύκολο απόγευμα και για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Σταυρούπολη 7μμ).

Στη συμπρωτεύουσα όμως γίνεται το πιο δυνατό παιχνίδι της αγωνιστικής, όπου ο Αρης υποδέχεται τον Κτησιφώντα (7.30μμ).

Την πρώτη νίκη αναζητά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που φιλοξενεί τον Ηρακλή (7μμ), ενώ η Ορεστιάδα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην Κυψέλη με αντίπαλο τον Πανελλήνιο (7μμ).

Τέλος, τη Δευτέρα στις 4.30μμ ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στον "τάφο του Ινδού" τη Φιλία που είναι αήττητη μέχρι στιγμής (ΕΤ-1 μαγνητοσκόπηση

5.45μμ)
Οι γυναίκες
Στο κλειστό του Χαλανδρίου (1.00 μμ) θα διεξαχθεί αύριο το κυριότερο παιχνίδι στην Α1 γυναικών, όπου τα Βριλήσσια υποδέχονται τον Ιωνικό. Κάποτε βέβαια το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες χαρακτηριζόταν σαν ντέρμπι, όμως φέτος ο Ιωνικός απέχει πολύ από τον καλό του εαυτό και δύσκολα θα κάνει την έκπληξη.
Ανα
λυτικά το αυριανό πρόγραμμα: Κοζάνη - Αρης (2.00μμ), Αγ. Σώστης - Νίκη Αλεξανδρούπολης (12.00), Λάρισα - Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός - Παπάγου (12.00).
Σήμερα παίζουν Ηλιούπολη - Φιλαθλητικός (5μμ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ