Σάββατο 25 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΠΑΟ
Ντέρμπι για ένα... ρετιρέ

Η ΑΕΚ με αλλαγές στη σύνθεσή της θέλει να πλησιάσει το "ρετιρέ" όπου βρίσκονται οι πράσινοι. Χωρίς αλλαγές στο ντέρμπι της Δευτέρας ο ΠΑΟ

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής πέφτει μ' ένα ντέρμπι πολλαπλής σημασίας. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (Δευτέρα 20.00 SUPERSPORT) και αμφότεροι οι αντίπαλοι επιζητούν ουσία αλλά και γόητρο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επανέλθουν στις νίκες διατηρώντας επαφή με την κορυφή. Επίσης να ολοκληρώσουν θετικά τις "επικίνδυνες αποστολές". Οι φιλοξενούμενοι να παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα πως τα καταφέρνουν και στα δύσκολα.

Η ΑΕΚ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Χ. Κωστή "σκίασε" την ευφορία που έφερε στην Ενωση η νίκη επί της Στουρμ. Για το Δικέφαλο η νίκη είναι μονόδρομος. Ηδη απέχει από την κορυφή πέντε πόντους και αν δεν τα καταφέρει, η διαφορά μεγαλώνει "επικίνδυνα".

Ο Ντουμιτρίου πιστεύει πως η ομάδα είναι προετοιμασμένη και ότι οι παίχτες του "έμαθαν από το πάθημα με τον Ιωνικό". Φυσικά θεωρεί μεγάλη την απώλεια Κωστή, ευελπιστεί πάντως πως το κενό του θ' αναπληρωθεί επάξια. Το ρόλο αυτό μάλλον θ' αναλάβει ο Μαρτσέλο. Αλλη αλλαγή στην αρχική 11άδα αναμένεται να είναι ο Γκρέταρσον στη θέση του Κατσαβού. Θα ξεκινήσουν ακόμα οι "Ευρωπαίοι" Ατματσίδης, Κοπιτσής, Κασάπης, Ντόμπος, Κωστένογλου, Βλάχος, Σαβέφσκι, Νικολαϊδης, Καλιτζάκης.

Ο ΠΑΟ

"Σκοπός μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή" ξεκαθάρισε χτες ο Β. Δανιήλ, οριοθετώντας έτσι τις επιδιώξεις του Παναθηναϊκού από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του τριφυλλιού πρόσθεσε ακόμα: "Είναι ένα ντέρμπι. Η ΑΕΚ έχει στοιχεία καλής ομάδας, εμπειρία, ξέρει ν' αντεπεξέρχεται στα δύσκολα. Και μεις όμως δεν πάμε πίσω. Είμαι βέβαιος ότι θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό, όπως έχουμε κάνει ως τώρα".

Ο Β. Δανιήλ θέλει τη νίκη και αυτή θα προσπαθήσει να πάρει. Το γεγονός πως κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει με δύο επιθετικούς, δηλαδή τους Βαζέχα, Στράντλι, είναι ενδεικτικό. Κατά τ' άλλα δεν αναμένονται αλλαγές. Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο ίδιος αφήνοντας ανοιχτό ένα ενδεχόμενο εισόδου 1 - 2 νέων προσώπων, τονίζοντας ότι δεν έχει καταλήξει.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της βαρύτητας του αγώνα, ίσως ενισχύσει περισσότερο το κέντρο της άμυνας τοποθετώντας τον Γκούμα αντί του Γ.Σ. Γεωργιάδη. Μάλλον θ' αρχίσουν ακόμα οι Βάντσικ, Αποστολάκης, Καπουράνης, Μιλόγεβιτς, Κολιτσιδάκης, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Μίκλαντ, Στράντλι, Βαζέχα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σε ρυθμό ρελαντί (1998-02-26 00:00:00.0)
Ξέφυγαν οι "αιώνιοι" (1998-02-24 00:00:00.0)
Πικρή νίκη για τους "πράσινους" (1998-01-15 00:00:00.0)
Πάνοπλος στην Τούμπα (1997-11-14 00:00:00.0)
ΟΑΚΑ το Φάληρο... (1997-10-03 00:00:00.0)
Παλιά του τέχνη... (1997-03-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ