Τρίτη 28 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
Δημοψηφίσματα στο Νομό Θεσσαλονίκης

Τοπικά δημοψηφίσματα στις 16 Νοέμβρη σε όλους τους δήμους και τις κοινότητες της Θεσσαλονίκης που αντιδρούν στο σχέδιο "Καποδίστριας" αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Νομού Θεσσαλονίκης.

Οπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Θ. Χριστοδούλου σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στην Ιωνία Θεσσαλονίκης, οι διαμαρτυρίες θα κορυφωθούν με αποκλεισμό της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μιλώντας στην ίδια συγκέντρωση ο Γ. Κατσαρός,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, τόνισε ότι το σχέδιο "Καποδίστριας" έρχεται να επιταχύνει και να ολοκληρώσει μία πορεία ερήμωσης και εγκατάλειψης της υπαίθρου. "Το σχέδιο αυτό είναι η συνέχεια της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται χρόνια τώρα, είναι η άλλη όψη της ίδιας πολιτικής που μειώνει τα εισοδήματα του αγρότη. Κανένας δεν πρέπει να συμβιβαστεί με το μέλλον που του επιφυλάσσουν, αυτοί που κυβερνούν δεκαετίες τώρα αυτή τη χώρα", είπε.

Επίσης την Κυριακή κάτοικοι του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής απέκλεισαν το επαρχιακό οδικό δίκτυο στα σύνορα των κοινοτήτων Ν. Μαρμαρά και Νικήτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ