Τρίτη 18 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Αξίζουμε κορυφή"

Παραδέχτηκε χτες ο Ν. Ντουμιτρίου. Για τρία ακόμη χρόνια στα "κίτρινα" ο Χ. Κοπιτσής

Ο θετικός απολογισμός της ΑΕΚ μετά από 10 αγωνιστικές, με δύσκολο μάλιστα πρόγραμμα, επέτρεψε στον Ντουμιτρίου να δεχτεί χτες τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του. "Δεν μπορώ να πω ότι δεν τον αποδεχόμαστε, με τις νέες συνθήκες εκεί πάμε. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα" δήλωσε. Αποκάλυψε πως δεν περίμενε τη συγκομιδή των 25 πόντων και την κορυφή, αλλά "επαφή με τις πρώτες θέσεις. Δε με εκπλήσσει πάντως η πρωτιά, αφού με βάση την πορεία μας είναι φυσιολογική".

Σε σχετική συζήτηση υποστηρίχτηκε πως αποτυχία θα είναι η 2η θέση αλλά ο Ντουμιτρίου αντέταξε: "Εξαρτάται. Αν οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι". Για την επιθυμητή απόδοση της ΑΕΚ θεωρεί ιδανικό τον συνδυασμό "της άμυνας που παίζαμε στην αρχή και της επίθεσης τώρα". Παραδέχτηκε πως δεν μπορούσε να παίζει έτσι από νωρίς αφού δε γνώριζε τους παίχτες και 'κείνοι αυτόν, προσθέτοντας με ειλικρίνεια: "Ακόμα και τώρα υπάρχουν προβλήματα που δεν τα 'χω λύσει. Οποιος λέει πως τα ξέρει όλα, δε γνωρίζει τίποτα".

Ενα απ' αυτά είναι μάλλον η συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών του, αν κρίνουμε από μια παρατήρηση - μήνυμα: "Κάποιοι είναι μέτριοι όχι σε αξία αλλά σε συμπεριφορά. Ορισμένοι, σ' όλο τον κόσμο, νομίζουν πως ό,τι και να γίνει θα είναι βασικοί. Αυτοί χρειάζονται πάγκο για 1 - 2 αγώνες, ώστε να καταλάβουν πως πρέπει να προσπαθούν συνέχεια". Ως παράδειγμα έφερε τον Νικολαϊδη "από παραλία να τον φέρεις, θα παίξει όπως τώρα", προσθέτοντας πάντως ότι στην ομάδα υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι παίχτες.

  • Υπέγραψε χτες το νέο του τετραετές συμβόλαιο ο Χάρης Κοπιτσής, έναντι περίπου 200 εκατ. δρχ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ