Παρασκευή 28 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Χωρίς αλλαγές στη Βέροια

Επανειλημμένα ο Ντουμιτρίου έχει δηλώσει υπερήφανος από τα επιτεύγματα των παιχτών του, όμως η διεξαγωγή του ντέρμπι προσέφερε στο Ρουμάνο τεχνικό άλλη μια αφορμή να το επαναλάβει, εμμέσως πλην σαφώς. Οταν ρωτήθηκε αν προτιμάει κάποιο αποτέλεσμα στον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, απάντησε: "Δε μ' ενδιαφέρει. Εμείς τα αποτελέσματα που θέλαμε τα πήραμε μόνοι μας".

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος το Σάββατο έχει έναν αγώνα, απ' αυτούς που χαρακτηρίζονται δύσκολοι. Ανηφορίζει στη Βέροια για ν' αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, ένα σύνολο αρκετά καλό, όπως έχει επισημάνει και ο προπονητής της. Αλλωστε, το πάθος για νίκη που αναμένεται να επιδείξει η γηπεδούχος εκτιμάται πως θα είναι αυξημένο, με τα όσα ακολούθησαν τη μετεγγραφή Κατσαβού.

Ο Ντουμιτρίου υποστηρίζει πως αυτό δε διαφοροποιεί πολύ τα πράγματα και ξεκαθαρίζει: "Εμείς πάμε όπως πάντα για τη νίκη. Σκοπός μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να κρατήσουμε τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα". Θ' απουσιάσουν οι Ντόμπος, Μαχαιρίδης και μάλλον θα ξεκινήσει η ίδια 11άδα που παρατάχθηκε εναντίον της Παναχαϊκής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ