Παρασκευή 28 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Προκρίθηκε η Μπάγερν

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν τελικά από την 5η αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η Φέγενορντ νίκησε στην Ολλανδία τη Γιουβέντους με 2-0 απομακρύνοντας έτσι του Ιταλούς από το όνειρο της πρόκρισης. Αντίθετα, το αποτέλεσμα σκόρπισε χαρά στο Μάντσεστερ, αφού η Γιουνάιτεντ βρίσκεται ουσιαστικά στον επόμενο γύρο.

Η Μπάγερν Μονάχου έγινε η πρώτη ομάδα που σφράγισε και μαθηματικά το εισιτήριο της πρόκρισης, αφού επικράτησε στην Κωνσταντινούπολη της Μπεσίκτας με 2-0 και έφθασε τους 12 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν. Ετσι, ακόμα και σε ισοβαθμία των δυο ομάδων την τελευταία αγωνιστική, οι Βαυαροί παίρνουν αυτοί την πρόκριση λόγω καλύτερου συντελεστή στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Μάχη γίνεται στον 6ο όμιλο, όπου Μονακό και Λεβερκούζεν βρίσκονται στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει στο Λεβερκούζεν. Σε αυτή την αγωνιστική η Μονακό επιβλήθηκε δύσκολα της Σπόρτιγκ με 3-2, ενώ η Λεβερκούζεν νίκησε εκτός έδρας τη Λιρς με 2-0.

Τέλος, στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα πέτυχε την πρώτη της νίκη επί της Νιούκαστλ με 1-0, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Γκέτεμποργκ εκτός έδρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ