Παρασκευή 28 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χωρίς Μυριούνη, Κακιούζη

Για τη Σλοβακία φεύγει σήμερα η Εθνική μπάσκετ. Θύμα έκπληξης η Λιθουανία

Ανασύνταξη δυνάμεων είναι το σύνθημα που επικρατεί πλέον στις τάξεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ μετά το άτυχο και αναπάντεχο αποτέλεσμα με τη Σλοβενία, για την 1η αγωνιστική των προκριματικών ομίλων του Ευρωμπάσκετ '99. Ολοι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπαθούν να ξεχάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ήττα από τους Σλοβένους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους δυο επόμενους αγώνες με Σλοβακία στο Κόζιτσε αύριο και την Τετάρτη με τη Βουλγαρία στη Λαμία.

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χτες και σήμερα αναμένεται να ταξιδέψει για τη Σλοβακία. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται και 12 διαθέσιμοι παίκτες εκτός από τους τραυματίες Μιχάλη Κακιούζη και Χρήστο Μυριούνη. Ο δεύτερος για άλλη μια φορά είχε ραντεβού με την ατυχία, αφού τραυματίστηκε στην προθέρμανση του αγώνα της Τετάρτης και θα χρειαστεί για τρίτη φορά στην καριέρα του να χειρουργηθεί στη μέση. Η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε ένα μήνα τουλάχιστον.

* Με μεγάλες εκπλήξεις άνοιξε η πρεμιέρα των προκριματικών αγώνων για το Ευρωμπάσκετ '99. Εκτός από την ήττα της χώρας μας, έκπληξη προκαλεί και η ήττα της Λιθουανίας στην έδρα της από τη Βοσνία, ενώ η Γερμανία τα χρειάστηκε μέχρι να υποτάξει τους αξιόμαχους Βούλγαρους. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Α Ομιλος: Γερμανία - Βουλγαρία 76-73, Βέλγιο - Σλοβακία 75-68. Β' ΟΜΙΛΟΣ: Ρωσία - Σκόπια 116-73, Πολωνία - Ουγγαρία 60-69, Ρουμανία - Πορτογαλία 70-71. Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Ουκρανία - Ισπανία 66-83, Ισραήλ - Λευκορωσία 95-64, Δανία - Αγγλία 64-72. Δ' ΟΜΙΛΟΣ: Λιθουανία - Βοσνία 66-69, Κροατία - Εσθονία 88-63, Ισλανδία - Ολλανδία 83-87. Ε' ΟΜΙΛΟΣ: Ιταλία - Λετονία 96-84, Τουρκία - Σουηδία 65-48, Γεωργία - Τσεχία 68-70.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ