Σάββατο 6 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ταξίδια με τραγούδια

Τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές του δουλιές, καινούρια κομμάτια και μια επιλογή από παραδοσιακά και σμυρναίικα τραγούδια θα παρουσιάσει σήμερα (11μμ) ο Ανδρέας Κουμπαρούλης,στο "Μακάρι" (Ζ. Πηγής 125). Στον ίδιο χώρο την Κυριακή ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει ένα "ταξίδι" από το φλαμένκο μέχρι την ανατολική μουσική.

  • "Πρελούδιο στο 2004" είναι ο τίτλος της μουσικής βραδιάς, που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Χορωδιακής Ελληνικής Παραδοσιακής και Κλασικής Μουσικής των υπαλλήλων του ΥΠΠΟ, τη Δευτέρα (8.30μμ), στο "Παλλάς", με ελεύθερη είσοδο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συμμετοχή του Εθνικού Ωδείου και περιλαμβάνει έργα των Παγκανίνι, Τσαϊκόφσκι, Μπετόβεν, Καλομοίρη, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι κ. ά.
  • "Μονάχα για να ταξιδεύω" είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλιάς του Χρίστου Τσιαμούλη.Με αφορμή το δίσκο και η μουσική βραδιά που θα γίνει την Τρίτη στις "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111), με τη συμμετοχή των Χρ. Τσιαμούλη, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Σοφίας Παπάζογλου και Κατερίνας Παπαδοπούλου.
  • Χοροί, τραγούδια, αφηγήσεις και Καραγκιόζης συνθέτουν το πρόγραμμα, που θα παρουσιαστεί την Τρίτη (10μμ), στον "Οντά της Κωνσταντίνας" (Κουντουριώτου 109, Πειραιάς). Ενα "ταξίδι" στο πανηγύρι της Παναγιάς του Μπουρνόβα, με "οδηγούς" τους Ν. Καρατάσο (σαντούρι), Ν. Σαραγούδα (ούτι, τραγούδι), Αλ. Αραπάκη (βιολί), Σ. Χονδρό (κιθάρα, τραγούδι). Μαζί τους ο Μάκης με το τουμπελέκι του και η Κωνσταντίνα (τραγούδι, ζήλια, κουταλάκια). Συμμετέχει η χορευτική ομάδα "Μάρκος Μπότσαρης" του ιδρύματος Π. Ζήση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ