Σάββατο 6 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εμμονες ιδέες

Μια ταινία επιστημονικής φαντασίας θα παρουσιάσει η ΕΤ-3 στη 01.00. Πρόκειται για το "Accion mutante" σε παραγωγή Πεντρο Αλμοδοβάρ και σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλεξ ντε λα Ινγκλέσια. Θα βρεθούμε, όχι πολύ μακριά, στα 2012 σε μια κοινωνία όπου όλοι οι άνθρωποι είναι όμοιοι και που τους χαρακτήριζει το στιλ και η ομoρφιά. Οτι δεν είναι ωραίο μπαίνει στο περιθώριο. Μια ομάδα ανάπηρων, που αυτό το απάνθρωπο κοινωνικό σύστημα, την εξοστράκισε αποφασίζει να το καταστρέψει, η τουλάχιστον να το κάνει να πληρώσει ακριβά την αδικία. Ο Ραμόν, ο αρχηγός της ομάδας μόλις αποφυλακίζεται, καταστρώνει ένα σχέδιο, ένα έξυπνο σχέδιο που μονάχα ο θεατής θα ξέρει, αν τελικά, έχει επιτυχία.

Από το MEGA στη 01.00 " Βασιλιάς για μια νύχτα" του Μάρτιν Σκορτσέζε.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ταινία με δυο μεγάλους πρωταγωνιστές: τον Τζέρι Λούις και Ρόμπερτ ντε Νίρο. Ο ευφάνταστος Ρούμπερτ Πάπκιν, ένας άσημος υπάλληλος τηλεοπτικού σταθμού, έχει ένα μεγάλο όνειρο: να γίνει κωμικός στο σόου του διάσημου και δημιφιλούς Τζέρι Λανγκοφορντ που είναι το ίνδαλμά του. Αυτό το όνειρο του γίνεται έμμονη ιδέα και μια μέρα αποφασίζει να απαγάγει το ειδωλό του με την ελπίδα ότι έτσι θα γίνει επιτέλους, ορατός, διάσημος και θα είναι βασιλιας των μίντια για μια νύχτα έστω. Αν ζούσε στην Ελλαδα θα γινόταν ευκόλοτερα. Υπάρχουν ατέλειωτα παράθυρα και βεράντες στις μικρές οθόνες...

Από το STAR στη 01.15 " Σάρα Πάρκερ, δημοσιογράφος" του Ρόμπερτ Σ. Μπάτλερ. ο Τζιμ Μάλουν δεν είναι συνηθισμένος τηλεοπτικός ρεπόρτερ, να επιεδείξει πολλά και έχει αποδείξει ότι μπορεί να περάσει πίσω απο το οδοφράγματα της αστυνομίας και με τις γνωριμίες του πατέρα του παρακολουθεί σε απόσταση αναπνοήε τις κινήσεις των μελών του υποκόσμου του Σαν Φραντσίσκο. Η βοηθός του, Σάρα Πάρκερ, μόλις έχει τελειώσει τις σπουδές της και επιθυμεί να μάθει από πρώτο χέρι τα μυστικά του αστυνομικού ρεπορτάζ, θα βρεθεί στο στόμα του λύκου αλλα θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να λάμψει η αλήθεια. Με τους: Γουλιαμ Ρας και Τσέρι Πόλακ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ