Παρασκευή 9 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Διαδρομές" με τραγούδια

Με υλικό από τον τελευταίο δίσκο της "Υφαντόκοσμος", με παραδοσιακά ελληνικά, μελωδίες από την Περσία και την Τουρκία, τσιγγάνικα και άλλα τραγούδια, η Κρίστη Στασινοπούλου συνεχίζει τις μουσικές διαδρομές της στην "Πινακοθήκη" (Αγ. Θέκλας 5, Ψυρρή). Τίτλος του προγράμματος, που παρουσιάζει και σήμερα το βράδυ, καθώς και την Κυριακή (4μμ), "Λίνγκουα Φράνκα". Αύριο, στον ίδιο χώρο οι Σταύρος Παπασταύρου και Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζουν τον πρώτο τους κοινό δίσκο "Γιαπωνέζικοι Κήποι".

  • Οι "Πυξ Λαξ" συνεχίζουν τις μουσικές τους παραστάσεις στη σκηνή "Δίπλα στο ποτάμι" (Λ. Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι), ενώ οι Μελίνα Κανά, Μιχάλης Παπαζήσης και Κώστας Παυλίδης ολοκληρώνουν την Κυριακή τις εμφανίσεις τους στις "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111).
  • Τα "Διάφανα Κρίνα" σήμερα και αύριο εμφανίζονται στο "Αν κλαμπ" (Σολωμού 13, Εξάρχεια), ενώ οι "Ενδελέχεια" σήμερα τολμούν "Μια βουτιά από ψηλά" με "προσγείωση" στο "Αγορά" (Αγ. Παρασκευής 74, Μπουρνάζι).
  • Το εφταμελές συγκρότημα "Σόουλ Κόνσερτ" σήμερα φιλοξενείται στη σκηνή του "Χι - Χατ" (Κρουσόβου 1). Στον ίδιο χώρο αύριο η Τζούλι Μασίνο, σε μια σόουλ διαδρομή, παρουσιάζει τραγούδια δικά της, καθώς και αγαπημένων της καλλιτεχνών. Τη Δευτέρα εμφανίζεται στο "Εμπριμέ" (Αγ. Μελετίου 38).
  • Ζωντανή μουσική χωρίς μικρόφωνο στο "Μακάρι" (Ζ. Πηγής 125), όπου σήμερα ο Γρηγόρης Μπαγιόκας και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τη νέα δισκογραφική δουλιά "Στο βυθό των ουρανών". Στον ίδιο χώρο αύριο εμφανίζεται το "Τζάζι Μ Κουαρτέτ", ενώ την Κυριακή οι "Μαχάτμα" ερμηνεύουν μπαλάντες για τρεις κιθάρες και τρεις φωνές.
  • Κάλαντα και άλλα παραδοσιακά τραγούδια θα παρουσιαστούν από τη χορωδία και μαντολινάτα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παληά Γραφική Αθήνα στην εκδήλωση, που διοργανώνει ο Σύλλογος των Αθηναίων (Κέκροπος 10), τη Δευτέρα(6.30μμ), στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει και το κόψιμο της Βασιλόπιτας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ