Παρασκευή 9 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το άλλο μισό του ουρανού στον "902" FM

Ενδιαφέρουσες εκπομπές που έχουν άμεση σχέση με την επικαιρότητα, αλλά και εκπομπές που ξετυλίγουν τις μνήμες από τα χρόνια, που οι κομμουνιστές και αγωνιστές βρίσκονταν στους φρικτούς τόπους της εξορίας, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του "902 Αριστερά στα FM",που θα μεταδοθεί τις αμέσως επόμενες ώρες και μέρες.

Η αρχή γίνεται από σήμερα στις 7 το πρωί και μέχρι τις 10 πμ, που ξεκινά το αφιέρωμα για τα "εργατικά ατυχήματα" και τις "επαγγελματικές ασθένειες".Η έρευνα, η οποία θα συνεχιστεί και το Σάββατο από τις 8πμ έως τις 10πμ,συμπίπτει με τα πρόσφατα τραγικά εργατικά ατυχήματα, που έγιναν στην Ξάνθη και τη Λάρυμνα. Το αφιέρωμα επιμελήθηκαν και παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Γιούλη Ασημακοπούλου και Ανδρέας Θερμός.

Η Ελένη Γερασιμίδου και ο Αντώνης Ξένος και αυτό το Σάββατο, στις 11 το πρωί,θα παρουσιάσουν τη νέα εκπομπή, η οποία ήδη έχει κάνει την πρεμιέρα της, με τίτλο "Κλείστε και θα σας πάρουμε εμείς". Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, κάθε Σάββατο την ίδια ώρα, παρουσιάζουν και σχολιάζουν τα γεγονότα που ήρθαν στο φως της επικαιρότητας τη βδομάδα που πέρασε.

Ο "902 Αριστερά στα FM", δε λησμονά και τους αγώνες του λαού μας, για μια πιο δίκαιη και όμορφη ζωή. Ετσι, δύο εκπομπές του, που έχουν τίτλο "Γυναίκα το άλλο μισό του ουρανού",είναι αφιερωμένες στις εξόριστες γυναίκες της Μακρονήσου. Οι δύο εκπομπές του αφιερώματος, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυση του στρατοπέδου της Μακρονήσου, θα μεταδοθούν Δευτέρα στις 12 και 19 του Γενάρη, στις 5 το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ