Παρασκευή 16 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Για μικρούς και μεγάλους

Συνεχίζονται, στο θέατρο "Διθύραμβος",στο Μαρούσι, οι παραστάσεις του έργου "Μαχαίρι στο κόκαλο" του Κώστα Μουρσελά,που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Πάνου Χαρίτογλου,σκηνικά Φαίης Μιχαήλ και κοστούμια Νατάσας Δρυγιαννάκη.Παίζουν: Εφη Νιχωρίτη, Γιάννης Κατσάμπας.Τη Δευτέρα, θα δοθεί μια ειδική παράσταση για φίλους, ηθοποιούς και δημοσιογράφους.

  • Στο θέατρο "Κάτια Δανδουλάκη" θα δοθούν οι τρεις τελευταίες παραστάσεις του έργου "Μια ξεχωριστή μέρα" με την Αννα Βαγενά και τον Γιώργο Νινιό,τη Δευτέρα (7:00μμ και 9:15μμ) και Τρίτη (9:15μμ).
  • Την πρώτη επίσημη του έργου "Οι Δήμιοι στα Σόδομα" του Ντε Σαντ δίνει, αύριο, το "Αντιθέατρο" της Μαρίας Ξενουδάκη (Μοσχονησίων 36).
  • Μεγάλα παιδιά βρεθήκανε σε ένα παιδικό δωμάτιο να παίξουν ξεμυαλισμένοι με μια σκούνα και πολύχρωμους πειρατές. Στο θέατρο "Μουσούρη",στην Παιδική Σκηνή, λοιπόν, για μικρούς και μεγάλους φίλους υπάρχει "Η σχολή των Πειρατών" του Αργύρη Παυλίδη και του Φώτη Πετρίδη.Παίζουν:Χ. Εμμανουήλ, Φ. Πετρίδης, Α. Λούπη, Γ. Καυγαλάκης κ. ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ