Τετάρτη 21 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σύσκεψη συνταξιουχικών σωματείων

Με στόχο την καλύτερη οργάνωση της πανσυνταξιουχικής συγκέντρωσης στις 5 του Φλεβάρη,η Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας καλεί σε σύσκεψη τα συνταξιουχικά σωματεία της Αττικής, την Παρασκευή 23 του μήνα,στις 10 το πρωί στα γραφεία της. Τη σύσκεψη θα απασχολήσει, επίσης, το 15ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων,που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 του Φλεβάρη,ενώ μετά το τέλος της σύσκεψης θα γίνει και το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τη φορομπηχτική επίθεση της κυβέρνησης με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τη συνεχιζόμενη αντισυνταξιουχική πολιτική, με την ανακοίνωση αυξήσεων της τάξης του 2,5%, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας.Ο Σύλλογος αποφάσισε να επισκεφτεί και να ενημερώσει όλους τους βουλευτές του νομού, για να τους θέσει τη γενικότερη δεινή κατάσταση των συνταξιούχων.

Συνέλευση

Γενική συνέλευση με θέματα την εκλογή νέου ΔΣ, αλλά και ενημέρωση για τρέχοντα προβλήματα του κλάδου θα πραγματοποιήσει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΟΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων,την Κυριακή 25 του Γενάρη και ώρα 9.30πμ στην αίθουσα της Επιτροπής Ειρήνης Αμαρουσίου (οδός Μιλτιάδου 4).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ